Vtwonen abonnement met gratis cadeaukaart

Geplaatst op:
05/08/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeaukaart van 20 euro!
Vtwonen abonnement met gratis cadeaukaart

Bij een vtwonen abonnement met korting ontvang je nu een gratis cadeaukaart t.w.v. € 20.-. Lees alles over wonen, trends en lifestyle en geniet van dit prachtige blad voor € 39.95

Gratis cadeaukaart bij vtwonen

Je ontvangt het cadeaukaart bij een abonnement op vtwonen. Deze zomer gaan we lekker shoppen met deze gratis cadeaukaart! Het abonnement van 7 vtwonen tijdschriften inclusief de cadeaukaart van € 20.- voor slechts € 39.95! Je ontvangt nu een gratis cadeaukaart bij een abonnement op vtwonen. Daarnaast ontvang je natuurlijk vtwonen magazine op de deurmat met korting.

De levertijd voor het cadeaukaart is slechts 3 tot 5 dagen. Wil je graag de slaapkamer extra pimpen voor deze zomer of de huiskamer opknappen en je weet even niet hoe je dit moet aanpakken. Neem een abonnement van 7 nummers vtwonen en ontvang het Gratis cadeaukaart. Lees alles over de laatste trends en doe de leukste wooninspiratie en ideeën op om je tuin of woning eens goed te restylen.

Vtwonen abonnement met gratis cadeaukaart

Speciale aanbieding van vtwonen!

Dit is het bekendste woonblad van heel Nederland. Lees maandelijks alles over verschillende huisstijlen en woninginrichtingen en ontdekt nieuwe woonstijlen die bij jou passen. Doe wooninspiratie op om je eigen ideeën te realiseren op een betaalbare manier. Je profiteert van de lage prijs voor het abonnement en krijgt er en prachtige overtrek bij. De verzendkosten van het dekbed zijn helemaal gratis.

Wat moet je wetenVtwonen abonnement met gratis cadeaukaart

 • Ontvang gratis cadeaukaart t.w.v. € 20.- bij een abonnement van € 39.95.
 • Profiteer van de hoge korting op dit abonnement.
 • Betaal slechts € 39.95 voor het totaal pakket van 7 nummers inclusief cadeaukaart.
 • Voor meer VTwonen acties kijk op Gratis247.
 • Wil je gebruik maken van deze actie?
 • Je abonneert je tenminste voor 10 edities en tot wederopzegging.
 • Na de actieperiode kun je eenvoudig per maand opzeggen.

Elke maand genieten

Je kunt kiezen voor het magazine dat 7 maanden bezorgt wordt voor € 39.95 (extra goedkoop). Een tijdschrift met de laatste nieuws op woon-, trend- en lifestyle gebied. Met een mix van woonstijlen, veel binnenkijken in binnen- en buitenland en persoonlijke verhalen over wonen. Dit populaire woontijdschrift verschijnt iedere maand. Zeker de moeite waard. Met vtwonen ben je altijd op de hoogte van de woontrends, je ontvangt handige tips om je huis te stylen en je kunt aan de slag met praktische doe-het-zelf ideeën. Je abonnement bestaat uit 10 nummers, oftewel bijna 1 jaar lang inspiratie. Deze Campagne loopt tot en met  2020.

Gratis cadeaukaart bij vtwonen 

Vtwonen abonnement met gratis cadeaukaart

5 Reacties op "Vtwonen abonnement met gratis cadeaukaart"

 1. Graag wil ik dit abonnement 7 x vt wonen +dekbedovertrek

 2. De link naar deze aanbieding doet het niet! Stuur mij aub hier info over. Alvast bedankt!

 3. Ruim een week geleden verstuurde ik de flyer die ik thuis gestuurd kreeg, met deze aanbieding waar ik me voor opgaf op de brievenbus gedaan maar nog niets over gehoord dan wel reactie. Graag hoor ik hier iets over. Met vriendelijke groet esther van de geijn

 4. Is deze actie nog beschikbaar? Zou graag er gebruik van willen maken.

 5. Ingeschreven voor abo met dekbed. Niet meer op voorraad. Abonnement geannuleerd. Jammer!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!