Vtwonen abonnement met gratis dekbedovertrekset

Geplaatst op:
28/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis dekbedovertrekset.
Vtwonen abonnement met gratis dekbedovertrekset

Bij een vtwonen abonnement met korting ontvang je nu een gratis dekbedovertrekset. Lees alles over wonen, trends en lifestyle en geniet van dit prachtige blad voor € 59.95.

Gratis dekbedovertrekset bij vtwonen

Je ontvangt het dekbedovertrekset bij een abonnement op vtwonen. Deze zomer kleden we ons bed aan met een prachtig sterk dekbedovertrekset! Een paar lekkere kussens erop en klaar is het zomerslaapkamer! Je ontvangt nu een gratis dekbedovertrekset bij een abonnement op vtwonen. Je hebt keuze uit 2 modellen en de maten 140×200 of 240×200. Daarnaast ontvang je natuurlijk vtwonen magazine op de deurmat met korting.

De levertijd voor het dekbedovertrekset is slechts 3 tot 5 dagen. Wil je graag de slaapkamer extra pimpen voor deze zomer en je weet even niet hoe je dit moet aanpakken. Neem een abonnement van 7 nummers vtwonenen ontvang het Gratisd overtrekset. Lees alles over de laatste trends en doe de leukste wooninspiratie en ideeën op om je tuin of woning eens goed te restylen.

Speciale aanbieding van VTwonen!

Dit is het bekendste woonblad van heel Nederland. Lees maandelijks alles over verschillende huisstijlen en woninginrichtingen en ontdekt nieuwe woonstijlen die bij jou passen. Doe wooninspiratie op om je eigen ideeën te realiseren op een betaalbare manier. Je profiteert van de lage prijs voor het abonnement en krijgt er en prachtige overtrek bij. De verzendkosten van het dekbed zijn helemaal gratis.

Wat moet je wetenVtwonen abonnement met gratis Buitenkleed

  • Ontvang gratis dekbedovertrek bij een abonnement.
  • Profiteer van de hoge korting op dit abonnement.
  • Betaal slechts € 59.95 voor het totaal pakket van 7 nummers inclusief Buitenkleed.
  • Voor meer VTwonen acties kijk op Gratis247.
  • Wil je gebruik maken van deze actie?
  • Je abonneert je tenminste voor 10 edities en tot wederopzegging.
  • Na de actieperiode kun je eenvoudig per maand opzeggen.

Elke maand genieten

Je kunt kiezen voor het vtwonen magazine dat 7 maanden bezorgt, wordt voor € 59.95. Een tijdschrift met de laatste nieuws op woon-, trend- en lifestyle gebied. Met een mix van woonstijlen, veel binnenkijken in binnen- en buitenland en persoonlijke verhalen over wonen. Dit populaire woontijdschrift verschijnt iedere maand. Zeker de moeite waard. Met vtwonen ben je altijd op de hoogte van de woontrends, je ontvangt handige tips om je huis te stylen en je kunt aan de slag met praktische doe-het-zelf ideeën. Je abonnement bestaat uit 10 nummers, oftewel bijna 1 jaar lang inspiratie. Deze Campagne loopt tot en met  2020.

Gratis dekbedovertrekset bij Vtwonen 

Vtwonen abonnement met gratis dekbedovertrekset

2 Reacties op "Vtwonen abonnement met gratis dekbedovertrekset"

  1. Graag wil ik dit abonnement 7 x vt wonen +dekbedovertrek

  2. De link naar deze aanbieding doet het niet! Stuur mij aub hier info over. Alvast bedankt!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!