Vriendenloterij Prijzenmarathon gegarandeerd prijs

Geplaatst op:
09/11/2018
Geldig tot:
20/12/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win geld met je mobile nummer!
Vriendenloterij Prijzenmarathon gegarandeerd prijs

Profiteer van de Vriendenloterij Prijzenmarathon actie en ontvang gegarandeerd € 60.-. Je mobiele nummer is geld waard! Voor welke club wil je scoren.

Vriendenloterij Prijzenmarathon met je Mobiel

Bij de Vriendenloterij is je eigen mobile nummer je lot nummer en met dit unieke nummer kun je de hoogste prijzen winnen bij de Vriendenloterij prijzenmarathon. U ontvangt bij het aanmaken van een (extra) lot in de VriendenLoterij gegarandeerd € 60.-. Maak iedere dag kans in de Vriendenloterij Prijzenmarathon met je mobile nummer uit ruim honderdduizend prijzen tot wel 1 miljoen die zeker gaat vallen.

Iedereen maakt kans. Zeker jij!Vriendenloterij Prijzenmarathon met gegarandeerd € 60.-

  • Speel mee en ontvang altijd een € 60.- cash.
  • De prijzen lopen op tot wel 1 miljoen euro.
  • Na inschrijven speel je de eerste maand gratis.
  • Je smartphone nummer is je unieke lotnummer.
  • Gemiddelde kans bij vriendenloterij prijzenmarathon is 1 op 2.
  • Voor meer acties van de Vriendenloterij.
  • Wil je graag 1 maand gratis meespelen?

Supertrekking  in Vriendenloterij Prijzenmarathon

Er zijn 14 trekkingen per jaar, waarvan twee zonder Jackpot bonus. Kans genoeg om mooie grote prijzen te winnen. De prijzen van € 25.000,-, € 100.000,- en de auto’s uit de Auto Jackpot liggen voor het oprapen. De hoogste prijs kan oplopen tot wel 1 miljoen euro.

Met de Jackpot bonus maak je kans op een Volkswagen Polo uit de Auto Jackpot en €10000 per winnend lot. Voor de Jackpot bonus betaalt u € 0,50 extra per lot, per trekking. Vriendenloterij Prijzenmarathon opzeggen is geen probleem. Dat kan eenvoudig via het contact formulier op de website.

Het goede doel staat centraal

De Vriendenloterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. De Vriendenloterij prijzenmarathon steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. En natuurlijk voor deelnemers die grote prijzen kunnen en willen winnen!

Wel of niet meedoen?

Wel of niet meespelen bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wil je een grote prijs scoren is dit de loterij met een win kans van 1 op 2 waar je zeker iets gaat winnen. De Vriendenloterij is er voor iedereen en iedereen heeft net zoveel kans op het winnen van een prijs!

Win na je inschrijving direct € 60.- cash. Door je deelname steun je met de helft van je lot een goed doel. Je doet iets goeds voor je mede mens en maak direct kans op een mooie prijs. Welk top cadeau kies je? Je krijgt geen spijt aan het meespelen aan deze loterij. Schrijf je in en speel gelijk mee voor de mooiste prijzen. Je telefoonnummer is je lotnummer. Veel succes met het winnen van prijzen!

Vriendenloterij Prijzenmarathon!

Vriendenloterij Prijzenmarathon met gegarandeerd € 60.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!