Bij de Vriendenloterij Gratis JBL GO 3 t.w.v. € 44.99

Geplaatst op:
02/10/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ontvang een JBL speaker!
Bij Vriendenloterij Gratis JBL GO 3 t.w.v. € 44.99

De Vriendenloterij gaat jou club steunen. Maak je keuze, ontvang gegarandeerd een JBL GO 3 t.w.v. € 44.99 en zie direct of je één van de andere toppers wint!

Bij de Vriendenloterij altijd prijs!

Onze clubs hebben het deze tijd financieel moeilijk. Steun je favoriete Eredivisie club door mee te gaan spelen met de Vriendenloterij. Wat is jouw favoriete Eredivisie club? Maak je keuze, ontvang gegarandeerd een JBL GO 3 en zie direct of je één van de andere toppers wint!

Iedere deelnemer maakt zomaar kans op € 100,-, € 500,-, € 1.000,- óf zelfs € 100.000,-.  Je speelt mee zolang je zelf wilt en minimaal 40% van je maandelijkse inleg steun je jouw favoriete Eredivisieclub of een van de 46 goede doelen van de VriendenLoterij. De direct te winnen prijzen kunnen voor dit moment gevallen zijn.

Door mee te spelen met de Vriendenloterij en maak je direct kans op een bedrag dat kan oplopen tot wel 100.000 euro en ontvang gegarandeerd een mooie prijs. Na je deelname steun je automatische diverse goede doelen. Meedoen met de Vriendenloterij is kans maken op mooie geldprijzen. Door nu mee te spelen met de Vriendenloterij ontvang je direct een welkomst cadeau of € 100.000,-.

Waarom meespelen met de VriendenloterijBij Vriendenloterij Gegarandeerd een JBL GO 3

 • Ontvang gegarandeerd een JBL GO 3 t.w.v. € 44.99.
 • Alle prijzen gaan er zeker uit.
 • Je ziet direct of je € 100.000,- of meer hebt gewonnen.
 • In deze maand maken alle nieuwe deelnemers kans op een auto.
 • Met de helft van uw lot steun je goede doelen.
 • Meespelen voor slechts € 15,- per maand.
 • Je o6 nummer is je lot nummer.
 • Kans op ruim honderdduizend prijzen tot wel € 100.000,-.
 • Voor meer loterijen kun je even hier kijken.

De campagne is live gegaan

Wilt u kans maken op € 100.000,- speel nu mee! De Vriendenloterij is maatschappelijk partner van de Eredivisie en lanceert jaarlijks een acties met diverse thema’s. Iedereen mag meespelen en tot wel € 1 miljoen ontvangen. Je ontvangt gegarandeerd een prijs. Naast deze prijs maak je dagelijks kans op grote geldbedragen, Vakantie, auto’s en prijzen.

Dit jaar speel je mee voor de grootste prijzenpot ooit van € 53,9 miljoen. Het hele seizoen maak je kans op duizendenprijzen. Met kans op de ruim honderdduizend prijzen tot wel € 100.000,- per maand. Maakt kans op een van de vele auto’s uit de AutoJackpot. Doe mee met deze sportieve loterij, iedereen heeft evenveel kans. En waarom ben jij niet de volgende winnaar?

Bij Vriendenloterij Gegarandeerd een JBL GO 3 kans is 1 op 2        Bij Vriendenloterij Gegarandeerd een JBL GO 3   Bij Vriendenloterij Gegarandeerd een JBL GO 3

Uw mobiele nummer is uw geluksnummer

Bij de Vrienden Loterij is uw mobiele telefoonnummer het geluksslot nummer. Met uw lotnummer kunt je nu prijzen winnen. Superprijzen winnen met de laatste 5, 6 of 7 cijfers van uw mobiele telefoonnummer! Win je een prijst, winnen je vrienden met je mee! Win je een auto win je het recht om vijf auto’s weg te geven aan vrienden, familieleden, clubgenoten of bekenden die meespelen met de Vriendenloterij. En dat is natuurlijk leuk. Win je, winnen je vrienden direct mee. Winnen je vrienden is treuren geen optie. Het werkt natuurlijk vanzelfsprekend de andere kant op!

Bij deze Loterij is jouw mobiele nummer het lotnummer dat je gebruik om de mooie prijzen te winnen. Eenvoudig, simpel en van resultaat verzekerd. Het unieke nummer geeft je kans op mooie prijzen die je dagelijks kan winnen. Meespelen is winnen dat kan met deze loterij. Je betaalt slecht € 14.25 per maand met kans op veel meer.

Een gokje kan geen kwaad

Waag eens een gokje bij de Vriendenloterij en misschien kun je je vrienden blij maken met een mooie prijs. Kijk op Gratis247.nl voor speciale aanbiedingen en leuke acties van de Vriendenloterij. Ook zijn er wel eens Vriendenloterij prijzen naar keuze dan kun je zelf je gewonnen prijs uitzoeken.

In 2019 is het zover, de prijzenpot van de Vriendenloterij bestaat uit 2 miljoen euro en veel mooie geld prijzen. Speel mee met je mobile nummer en betaal slechts € 15,- per maand inclusief de Jackpotbonus à € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee trekkingen zonder Jackpotbonus. En u speelt mee zolang u zelf wilt. Pak nu deze Vriendenloterij prijs en ga voor de 3 Winpassen!

Steun de goede doelen

Het mes snijdt aan 2 kanten met direct prijzen winnen in de Vriendenloterij. Natuurlijk kun je met een klein bedrag per maand de hoogste miljoenenprijzen winnen en voor veel mensen is dat de reden dat zij meespelen. Er is nog een doel waar je kunt winnen! Je steunt direct de goede doelen die uit deze loterij voortkomen. Vele kleine verenigen worden financieel ondersteunt of krijgen middelen om hun vrijwilligers te helpen om hun vrijwillige bijdrage. Snap je nu waarom er zoveel mensen meespelen. Met de helft van uw lotprijs worden vele goede doelen gesteund.

Zo doet u mee met de Vriendenloterij

Bij de Vriendenloterij kun je nu profiteren van geldprijzen die oplopen naar € 25000,- en hoger. Na u aanmelding speelt u mee met de Vriendenloterij. U maakt kans op alle prijzen uit de Vrienden Loterij trekking, oplopend tot wel € 100.000,-. Na uw aanmelding succesvol verwerkt te hebben, ontvangt u binnen 10 werkdagen een bevestiging van uw deelname.

De Vriendenloterij heeft diverse acties en deze is wel een beetje speciaal. Je maakt direct kans op een geldbedrag tot € 100.000,-. Dat is nog niet alles, dagelijks kun je met je mobile nummer in de prijzen vallen en zo grote geldbedragen cash winnen. Van vliegvakanties tot de mooiste auto’s. Zomaar een bloemetje of een dagje uit winnen. Ik zou zeggen doen, wat heb je te verliezen?

Gratis Vriendenloterij actie!

Bij Vriendenloterij Gratis JBL GO 3 t.w.v. € 44.99

5 Reacties op "Bij de Vriendenloterij Gratis JBL GO 3 t.w.v. € 44.99"

 1. waar vind ik het cadeaupakket

 2. Hallo Lokke

  Gratis247.nl is een website die kortingen en aanbiedingen aanbied aan de mensen die opzoek zijn naar goedkope artikelen. Wij zijn geen leverancier van deze producten, hiervoor moet u echt bij de leverancier van dit product zijn.

  Ik heb toch even wat informatie verzameld:

  U ontvangt tevens een cadeaupakket t.w.v. maar liefst € 120,-. Het cadeaupakket bestaat uit 3 cadeaus. U kiest zelf uw boek of kookboek, uw dagje uit voor vier personen en een cadeaukaart t.w.v. € 10,- met uw persoonlijke cadeaucode in de VriendenLoterij cadeaushop.

  Nadat wij uw aanmelding succesvol hebben verwerkt, ontvangt u binnen 10 werkdagen een bevestiging van uw deelname per post of e-mail. In deze bevestiging ontvangt u een cadeaucode waarmee u uw pakket zelf kan samenstellen in onze shop.
  Met vriendelijke groet,
  Gratis247.nl

  “speciale korting”
  http://www.ontvangkorting.nl

 3. Ik heb laatst een voetbal kado kaart keuze gemaakt voor Excelsior maar ben feyenoord fan. Bestaat er een mogelijkheid dat mijn kaart kunt wisselen voor Feyenoord.Met de vriendelijke groeten.

 4. Hallo Ben

  Gratis247.nl is een website die kortingen en aanbiedingen aanbied aan de mensen die opzoek zijn naar goedkope artikelen. Wij zijn geen leverancier van deze producten, hiervoor moet u echt bij de leverancier van dit product zijn. In dit geval de Vriendenloterij. Sorry voor het ongemak.

 5. […] Vriendenloterij | Nu Gratis Eredivisieclub cadeaupakket! […]

Laat een reactie achter.