Winnen in de PrijzenMarathon van de Vriendeloterij

Geplaatst op:
25/09/2018
Geldig tot:
31/10/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis dagje uit en € 15.-
Winnen in de PrijzenMarathon van de Vriendeloterij

Winnen met de Vriendenloterij PrijzenMarathon 2019! Ontvang gegarandeerd een gratis dagje uit t.w.v. maximaal € 100,- + € 15,- op je bankrekening!

Winnen bij de Vriendenloterij!

De vrienden loterij zorgt dat je wint! Ga meespelen en maak direct een keuze uit een cadeaupakket. Win een van de 350000 prijzen van € 48 miljoen in de Vriendenloterij! Speel mee in de VriendenLoterij en je ziet direct wat je hebt gewonnen. Sta je klaar om prijzen te winnen? Kies snel nu je loopbaan en doe mee met de Prijzenmarathon. Schrijf je in en ontvang je sowieso een gratis dagje uit naar keuze t.w.v. maximaal € 100,- én ontvang je direct € 15 en meer op je bankrekening. Ga voor een prijzenpot van 275.000 prijzen tot wel € 1 miljoen! Doe je mee?

Kies je gratis cadeaupakketWinnen in de PrijzenMarathon van de Vriendeloterij

  • Direct € 15,- scoren en en kans maken op 48 miljoen euro.
  • Gratis dagje uit voor 4 personen t.w.v. maximaal € 100,-.
  • Prijzen winnen doe je bij de vriendenloterij.
  • Alle geldprijzen die je kunt winnen gaan er altijd uit.
  • Win vele Geldprijzen van € 25.000,- tot 1 miljoen.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • Stoppen kun je op het moment dat jou uitkomt.
  • Meespelen en kans maken, kost slechts € 13,75 per maand.
  • Voor meer acties van de Vrienden loterij.
  • Schrijf je hier in voor deze actie.

Doe mee en help de goede doelen!

Gratis meespelen met deze actie. De helft van de lot-prijs gaat naar de organisatie Nationaal Fonds Kinderhulp. Samen zorgen we ervoor dat kinderen met een spierziekte binnen één dag een diagnose én behandelplan krijgen! In de maand maart speel je lekker gratis mee. Er zijn nog meer Vriendenloterij acties bekijk ze hier.

Winnen in de PrijzenMarathon van de Vriendeloterij   Winnen in de PrijzenMarathon van de Vriendeloterij   Winnen in de PrijzenMarathon van de Vriendeloterij

 

Winnen en goede doelen steunen

Meedoen en geld winnen bij de Vrienden loterij je ontvangt een bevestiging van je deelname per post of e-mail. Snel geld verdienen doe je niet direct, gelukkig maakt iedereen even veel kans bij de Vriendenloterij. Je hoeft alleen lid te worden en een maandelijks bedrag van € 13.25 te betalen voor een lot. Winnen kunnen we allemaal en iedereen heeft evenveel kans. Profiteer van de prijzen en steun de vele goede doelen.

Weet u wat u gewonnen heeft?

Prijzen scoren kan eenvoudig bij de Vriendenloterij omdat van alle lotnummers elke 9e van de maand de winnaar bekend worden gemaakt in de maandprijzenuitslagen. Daarom houden ze je op de hoogte met een maandelijkse e-mail. Heb je een geldprijs hebt gewonnen wordt dit automatisch op je rekening gestort. De prijzen worden alleen betaald bij een cijfercombinatie die meespeelt met de Vrienden Loterij, die op eindcijfers worden getrokken. Alle andere prijzen vallen gegarandeerd. Voor meer acties van de Vriendenloterij kijk even hier!

Doe je mee?

Prijzen scoren willen we allemaal! Door mee te spelen met de Vriendenloterij kun je direct de mooiste prijzen winnen. Scoor met deze actie een cadeaupakket met daarin gegarandeerd een prijs en een dagje uit voor 4 personen. Je kunt direct een geldbedrag ontvangen van € 15.-.Dit pakket kan direct jou kant opkomen. De mooiste prijzen win je bij de Vriendenloterij. Speel mee om mooiste prijzen te winnen!

Direct cash winnen!

Winnen in de PrijzenMarathon van de Vriendeloterij

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!