Tot 5x Gratis € 100.000,- Winnen in de Vriendenloterij

Geplaatst op:
29/01/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis scoren met je Bingokaarten.
Gratis 5 Bingokaarten Vriendenloterij Bingo met Gerard joling

Winnen in de Vriendenloterij met je Gratis Bingokaarten! Maak direct tot 5x Gratis kans om € 100.000,- te winnen in de Vriendenloterij. Vraag snel je Bingokaarten aan.

Gratis 5 Bingokaarten Vriendenloterij Bingo

De vrienden loterij zorgt dat je wint! Ga meespelen met je 5 Gratis Bingokaarten en maak direct kans op 5x € 100.000.-. Zo kun je een van de 350000 prijzen van € 48 miljoen in de Vriendenloterij winnen! Speel mee en je ziet direct wat je hebt gewonnen. Sta je klaar om prijzen te winnen? Bestel nu snel je eigen Bingokaarten en doe mee met de Vriendenloterij. Schrijf je in en ontvangt je sowieso je bingokaarten en voor je het weet win je een mooie prijs.  Ga voor een prijzenpot van 350.000 prijzen die oplopen tot  € 1 miljoen! Doe je mee?

Speel samen met Gerard Joling mee met de Bingo van de Vriendenloterij. Als je nu maandelijks gaat meespelen speel je met 5x gratis bingokaarten deze maand gratis mee. Heb je als eerste een volle Bingokaart? Dan win je € 100.000,-. Gemiddeld zijn er elke week 80.000 winnaars! Je speelt mee zolang je zelf wilt. Met minimaal 40% van je maandelijkse inleg steun je de 46 goede doelen die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij.

Kies je gratis  je Bingokaarten!Gratis 5 Bingokaarten Vriendenloterij Bingo

  • 5x Gratis kans om € 100.000,- te winnen.
  • Prijzen winnen doe je bij de vriendenloterij.
  • Alle geldprijzen die je kunt winnen gaan er altijd uit.
  • Win vele Geldprijzen van € 25.000,- tot 1 miljoen.
  • U speelt mee zolang u zelf wilt.
  • Stoppen kun je op het moment dat jou uitkomt.
  • Meespelen en kans maken, kost slechts € 14,25 per maand.
  • Voor meer acties van de Vrienden loterij.
  • Schrijf je hier in voor deze actie.

Doe mee en help de goede doelen!

Gratis meespelen met deze actie. Met minimaal 40% van je maandelijkse inleg steun je Stichting Samen voor alle Kinderen. Samen zorgen we ervoor dat kinderen met een spierziekte binnen één dag een diagnose én behandelplan krijgen! In de maand maart speel je lekker gratis mee. Er zijn nog meer Vriendenloterij acties bekijk ze hier.

Tot 3x Gratis € 100.000,- in de Vriendenloterij   Tot 3x Gratis € 100.000,- in de Vriendenloterij   Tot 3x Gratis € 100.000,- Winnen in de Vriendenloterij

 

Winnen en goede doelen steunen

Meedoen en geld winnen bij de Vrienden loterij je ontvangt een bevestiging van je deelname per post of e-mail. Snel geld verdienen doe je niet direct, gelukkig maakt iedereen even veel kans bij de Vriendenloterij. Je hoeft alleen lid te worden en een maandelijks bedrag van € 14.25 te betalen voor een lot. Winnen kunnen we allemaal en iedereen heeft evenveel kans. Profiteer van de prijzen en steun de vele goede doelen.

Weet u wat u gewonnen heeft?

Prijzen scoren kan eenvoudig bij de Vriendenloterij omdat van alle lotnummers elke 9e van de maand de winnaar bekend worden gemaakt in de maandprijzenuitslagen. Daarom houden ze je op de hoogte met een maandelijkse e-mail. Heb je een geldprijs hebt gewonnen wordt dit automatisch op je rekening gestort. De prijzen worden alleen betaald bij een cijfercombinatie die meespeelt met de Vrienden Loterij, die op eindcijfers worden getrokken. Alle andere prijzen vallen gegarandeerd. Voor meer acties van de Vriendenloterij kijk even hier!

Doe je mee?

Prijzen scoren willen we allemaal! Door mee te spelen met de Vriendenloterij kun je direct de mooiste prijzen winnen. Scoor met deze actie een grote prijs met daarin gegarandeerd je Bingokaarten. Je kunt direct een geldbedrag ontvangen. Dit Bingokaarten pakket komt direct jou op bij meespelen. De mooiste prijzen win je bij de Vriendenloterij. Speel mee om mooiste prijzen te winnen!

Direct cash winnen met je Bingokaarten!

Gratis 5 Bingokaarten Vriendenloterij Bingo

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!