Vriendenloterij Droomvakantie winnen t.w.v. € 7500.-

Geplaatst op:
18/09/2018
Geldig tot:
18/12/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ontvang direct een geld bedrag!
Vriendenloterij Droomvakantie winnen t.w.v. € 7500.-

Een Vriendenloterij Droomvakantie t.w.v. € 7500.- winnen? Maak kans op € 10.000,- een vakantie en nog 3 andere vette prijzen. Sowieso een GRATIS dagje weg t.w.v. maximaal € 100!

Vriendenloterij Droomvakantie 

De VriendenLoterij pakt groot uit in deze campagne waar je direct kans maakt op € 10.000,- een vakantie t.w.v € 7.500,- en nog 3 andere vette prijzen. Alle nieuwe deelnemers ontvangen gegarandeerd een cadeau voor uitstapje naar keuze voor 4 personen t.w.v. maximaal. € 100,-. Nog niet genoeg geld voor een Vriendenloterij Droomvakantie en toch mee willen spelen met de Vriendenloterij?

Geeft je vandaag nog op voor dit miljoenen feest! Alle deelnemers van het Miljoenen feest van de Vriendenloterij maken kans op de grootste prijzenpot van € 48 miljoen. Maandelijks / dagelijks kans maken op geweldige prijzen, vele vakanties, auto’s en nog heel veel andere prijzen! Dat is toch geweldig. Gegarandeerd € 20.- shoptegoed na je bent aangemeld als abonnee van de Vriendenloterij. Alle nieuwe leden maken kans op een Vriendenloterij Droomvakantie t.w.v. € 7500.-, stedentrip van € 2500.-, weekend weg voor 4 personen en een dinercheque t.w.v. € 100.-.

Speel mee met het Miljoenen Feest

Als je je snel inschrijft heb je de keuze uit een gratis cadeau of cash geld. De VriendenLoterij is 30 jaar en dat is een reden voor een feestje! In de maart Jackpot Maand hebben alle deelnemers kans op extra veel geldprijzen: 5 x € 1 MILJOEN 6 x € 500.000,- 7 x € 250.000,- 8 x € 100.000,- 9 x € 50.000,- 25 x € 25.000,- En.. wie jarig is trakteert!

In Vriendenloterij winnen, deze mensen zijn erg blij   Droomvakantie winnen t.w.v. € 7500.-, al deze mensen zijn erg blij   Droomvakantie winnen t.w.v. € 7500.-

Iedereen die mee gaat spelen ontvangt daarom € 20,- of een cadeau. Waar zou je het liefst naar toe willen op je vakantie? Heerlijk relaxen op een subtropisch eiland, een stoere safaritocht maken in Afrika of lekker luxe shoppen in een stad als Moskou, Parijs of Wenen? Maar je kunt ook kiezen om lux te gaan kamperen een zee of een prachtig bergmeer.

Het is allemaal mogelijk, want je kunt de vakantie helemaal zelf afstemmen met je eigen reisbureau. Bepaal zelf wat je wilt en met hoeveel mensen je gaat. Je ontvangt het bedrag voor de Last Minute vakantie en genieten maar. Je hoeft er niet veel voor te doen, gewoon even inschrijven en afwachten. Bij bevestiging van uw deelname ontvangt u een cadeaucode waarmee u zelf in de feestwinkel kunt kiezen uit een cadeaukaart of een geldbedrag. Boek deze zomer nog je gratis Vriendenloterij Droomvakantie.

Meespelen zolang je wilt

Meespelen bepaalt u zelf en maar hoelang natuurlijk ook. Je kunt op elk moment stoppen en dit eenvoudig doorgeven via de website van de Vriendenloterij. Droom je van een luxe mooie en bijzondere bestemming met super witte stranden en een schone helderblauwe zee? Stel samen met een vriend (in) je eigen droomvakantie of doe iets anders met je gewonnen prijs. Kom heerlijk tot rust in een hangmat op Bali of bewonder de prachtige geisers in IJsland, de keuze is geheel aan jou om deze Vriendenloterij Droomvakantie te winnen! Wil je meer acties van de Vriendenloterij bekijken?

Boek een Vriendenloterij Droomvakantie

Er zijn vele manieren om mooie prijzen te winnen! Maar een Vriendenloterij Droomvakantie + gegarandeerd een cadeau of contant geld vind je niet! Alleen hier bij de Vriendenloterij maak je direct kans. Ik zou zeggen waag eens een gokje want iedereen heeft evenveel kans. Veel geluk met het winnen van een Vriendenloterij Droomvakantie of andere mooie prijzen.

Win Vriendenloterij Droomvakantie!

Vriendenloterij Droomvakantie winnen t.w.v. € 7500.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!