Vriendenloterij deal met Gratis Eredivisiewedstrijdbal

Geplaatst op:
13/09/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Eredivisiewedstrijdbal t.w.v. € 131.99.
Vriendenloterij deal met Gratis Eredivisiewedstrijdbal

Scoor met deze Vriendenloterij deal een gratis Eredivisiewedstrijdbal t.w.v. € 131.99. Gegarandeerd 100% zeker de officiële bal + direct kans op € 25.000,-!

Scoor de Vriendenloterij deal met Eredivisiewedstrijdbal

De Zomercampagne van de Vriendenloterij gaat vanaf vandaag van start! Ga meespelen in de vernieuwde Vriendenloterij deal voor je favoriete Eredivieclub. Ontvang gratis met deze Vriendenloterij deal een gratis Eredivisiewedstrijdbal t.w.v. € 131.99. Na ontvangst van deze wedstrijdbal zie je direct of je € 25000.- hebt gewonnen. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Ga gezellig meespelen en laat de wedstrijdbal thuisbezorgen. Speel mee met een extra lot om extra kans te maken op wel € 100.000,- extra en de vele mooie andere prijzen. Wil je vandaag starten in de grootste loterij van Nederland en kans maken op € 1 miljoen? Schrijf je in en speel zolang je wilt en wil je opzeggen gaat dat heel eenvoudig.

Het prachtige van deze actie! 

 • Ontvang gratis Vriendenloterij Eredivisiewedstrijdbal t.w.v. € 131.99.
 • Wil je deze bankgiro loterij actie bekijken?
 • Dagelijks kans op € 100.000,- en vele andere prijzen.
 • Wil je meer Vriendenloterij acties bekijken? Super leuk.
 • Elke maand kans op € 1 miljoen.
 • U speelt mee zolang u wilt en stoppen is eenvoudig.

Alleen winnaars met de Vriendenloterij deal

Er worden de leukste prijzen weggegeven en iedereen kan meedoen. Je kunt prijzen winnen tot wel € 100.000,- en u steunt diverse goede doelen. Wat wilt u nog meer? Doe jij mee? Een lot kost € 14,50 per trekking en er zijn 15 trekkingen per jaar en u speelt mee zolang u zelf wilt.

Deze Vriendenloterij deal is de cultuurloterij van Nederland. De loterij actie steunt culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen.

Dit moet je weten!

 • Ontvang gegarandeerd € 20,- en maak kans op geldbedragen tot wel € 25.000,-
 • Elke week wordt er een winnaar bekendgemaakt uit de maandelijkse trekking
 • Elk uur een winnaar van € 1.000,-, elke dag van € 10.000,-, elke week van € 100.000,- én elke maand van € 1 Miljoen!
 • Je ontvangt jouw VIP-KAART met gratis toegang tot ruim 125 topmusea en korting op de leukste dagjes uit.
 • Met jouw deelname steun je organisaties die zich inzetten voor cultuur en welzijn.

Waarom niet meedoen?

Cadeau kaarten zijn lange tijd het populairste cadeau in Nederland. Je mag zelf kiezen wat voor een cadeau je wilt ontvangen en het is leuk om te geven. Met deze actie van Vriendenloterij deal ontvang je direct een gratis Eredivisiewedstrijdbal t.w.v. € 131.99. Geef je op en speel deze maand nog mee. Iedereen maak kans om de volgende Vriendenloterij Miljonairs te worden.

Steun jouw Eredivisieclub

Met je deelname steun je culturele organisaties. Van molens tot concerten en van festivals tot musea. Met minimaal 40% van jouw maandelijkse inleg steun je de jeugdopleiding en maatschappelijke projecten van jouw favoriete Eredivisieclub. Er is nog de persoonlijke VIP-KAART. Met deze kaart kun je, zolang je meespeelt, gratis naar ruim 125 topmusea in Nederland en geniet je tot wel 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit. Wil je voordelig naar de film, het theater, musical, concert, je favoriete dierentuin of de mooiste kastelen? Speel vandaag nog mee. Het aanbod varieert wekelijks en wordt steeds groter.

Vriendenloterij deal met Gratis wedstrijdbal 

Vriendenloterij deal met Gratis Eredivisiewedstrijdbal

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!