Vriendenloterij deal speel nu 3 maanden Gratis

Geplaatst op:
24/10/2020
Geldig tot:
01/12/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis 3 maanden meespelen.
Vriendenloterij deal speel nu 3 maanden Gratis

Scoor met deze Vriendenloterij deal en Speel tot het einde van het jaar GRATIS mee! Elke maand kans op € 1 MILJOEN en u speelt mee zolang u wilt. Win hoge geld bedragen!

Scoor met deze Vriendenloterij deal 

De Wintercampagne van de Vriendenloterij gaat vanaf vandaag van start! Ga meespelen in de vernieuwde Vriendenloterij deal en speel tot het einde van het jaar GRATIS mee. Ontvang met deze Vriendenloterij deal 3 gratis maanden om geld te winnen. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Ga gezellig 3 maanden gratis meespelen en laat de prijs op u banrekeningnummer vallen. Speel mee met een lot om extra kans te maken op wel € 100.000,- extra en de vele mooie andere prijzen. Wil je vandaag starten in de grootste loterij van Nederland en kans maken op € 1 miljoen? Schrijf je in en speel zolang je wilt en wil je opzeggen gaat dat heel eenvoudig.

Het prachtige van deze actie! Vriendenloterij scoor garantie speel Gratis mee

 • Ontvang deze Vriendenloterij deal met 3 Gratis maanden t.w.v. € 43.50
 • Wil je deze Vriendenloterij actie bekijken?
 • Dagelijks kans op € 100.000,- en vele andere prijzen.
 • Wil je meer Vriendenloterij acties bekijken? Super leuk.
 • Elke maand kans op € 1 miljoen.
 • U speelt mee zolang u wilt en stoppen is eenvoudig.

Alleen winnaars met de Vriendenloterij deal

Er worden de leukste prijzen weggegeven en iedereen kan meedoen. Je kunt prijzen winnen tot wel € 100.000,- en u steunt diverse goede doelen. Wat wilt u nog meer? Doe je mee? Een lot kost € 15.- per trekking en er zijn 15 trekkingen per jaar en u speelt mee zolang u zelf wilt.

Deze Vriendenloterij deal is de cultuurloterij van Nederland. De loterij actie steunt culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen.

Dit moet je weten!

 • Ontvang gegarandeerd 3 Gratis maanden om mee te spelen met deze Vriendenloterij deal.
 • Elke week wordt er een winnaar bekendgemaakt uit de maandelijkse trekking
 • Elk uur een winnaar van € 1.000,-, elke dag van € 10.000,-, elke week van € 100.000,- én elke maand van € 1 Miljoen!
 • Je ontvangt jouw VIP-KAART met gratis toegang tot ruim 125 topmusea en korting op de leukste dagjes uit.
 • Met je deelname steun je organisaties die zich inzetten voor cultuur en welzijn.

Waarom niet meedoen?

Cadeau kaarten zijn lange tijd het populairste cadeau in Nederland. Je mag zelf kiezen wat voor een cadeau je wilt ontvangen en het is leuk om te geven. Met deze actie van Vriendenloterij deal ontvang je direct 3 gratis maanden t.w.v. € 43.50. Geef je op en speel deze maand nog mee. Iedereen maak kans om de volgende Vriendenloterij Miljonairs te worden. Je mag deze Vriendenloterij deal niet missen

Steun het goede doel

Met je deelname steun je culturele organisaties. Van molens tot concerten en van festivals tot musea. Met minimaal 40% van jouw maandelijkse inleg steun je de jeugdopleiding en maatschappelijke projecten van jouw favoriete Eredivisieclub. Er is nog de persoonlijke VIP-KAART. Met deze kaart kun je, zolang je meespeelt, gratis naar ruim 125 topmusea in Nederland en geniet je tot wel 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit. Wil je voordelig naar de film, het theater, musical, concert, je favoriete dierentuin of de mooiste kastelen? Speel vandaag nog mee met deze Vriendenloterij deal. Het aanbod varieert wekelijks en wordt steeds groter.

Vriendenloterij deal met 3 Gratis maanden

Vriendenloterij deal speel nu 3 maanden Gratis

Laat een reactie achter.