VPRO Gids met gratis dvd van Van Kooten en De Bie

Geplaatst op:
23/01/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis DVD t.w.v. €2 5.95.
VPRO Gids met gratis DVD van Van Kooten en De Bie "Toen blijkt nu" t.w.v. €25.95.

Gratis de DVD Van Kooten en De Bie “Toen blijkt nu” t.w.v. € 25.95. ontvangen? Neem een abonnement op VPRO Gids. Een complete televisiegids.

VPRO Gids boordevol informatie!

Neem een jaar abonnement op de VPRO Gids met een Gratis dvd van Van Kooten en De Bie. U zult geen spijt hebben van een abonnement op deze gids die alles bied en u op de hoogte houd van de Tv, films en series. Het abonnement stopt niet vanzelf, je moet zelf opzeggen.

DVD Van Kooten en De Bie
VPRO Gids met gratis DVD van Van Kooten en De Bie "Toen blijkt nu" t.w.v. €25.95.

  • Betaal abonnementsgeld van € 64.- per jaar.
  • Inclusief dvd t.w.v. € 25.95.  “Van Kooten en De Bie”.
  • Een VPRO Gids met alles over Tv, series en films.
  • Alles over de nieuwste boeken en muziek.
  • Het Televisie gids abonnement stop niet vanzelf.
  • Wil meer actie van de VPRO bekijken?
  • Profiteer ook van deze scherpe actie.

Over Van Kooten en De Bie

Wie kent ze niet Van Kooten en De Bie die in 1981 met de Tegenpartij op de VPRO-televisie bekent zijn geworden. Met hun politieke avontuur van de Haagse Vrije Jongens met de namen Jacobse en Van Es. De uitstraling van de Tegenpartij met een link naar het gedachtegoed van Pim Fortuyn en Geert Wilders is moeiteloos te trekken.

Van Kooten en De Bie rond 1980 bekend met het programma De Tegenpartij en vele andere bekende series die heel Nederland deed smullen. Het satirische werk van het Simplisties Verbond met onderwerpen, cultuur en de zorgzame samenleving, privacy, nieuwe spiritualiteit, de gezondheidscultus, baby op bestelling en de botsing tussen het commerciële en het ideële vindt je hier. Wil je een exemplaar van deze dvd gratis ontvangen bij een VPRO Gids abonnement?

Een veelzijdige Televisiegids

In de VPRO Gids vind u het beste van radio, tv en film. Nu met HBO, 24Kitchen en rubrieken ‘Kijken’ en ‘De Achterkant’. In de Gids een wekelijks messcherpe filmselectie en columns van o.a. Arnon Grunberg en Esther Gerritsen. Neem nu een abonnement!

De VPRO Gids

Dagelijks zoeken we nieuwe acties van de VPRO Gids. Dit doen we voor aanbiedingen, gratis verzending en gratis producten. Zo hoef je nooit een VPRO Gids aanbieding mis te lopen. Kijk regelmatig op Gartis247 om geen enkele actie te missen! Start vandaag nog dvd van “Koken met van boven”

Op de website van Gratis247 vind je het meeste voordeel, de beste kortingen en het meest actuele aanbod van Nederland en België. Grijp je kans om te profiteren van deze VPRO Gids korting met Gratis dvd van “koken met van Boven”.

VPRO geeft Gratis dvd weg!

VPRO Gids met gratis DVD van Van Kooten en De Bie "Toen blijkt nu" t.w.v. €25.95.

Laat een reactie achter.