VPRO Gids met gratis ‘Boek van de Toekomst’

Geplaatst op:
23/06/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis unieke dvd's!

Neem een abonnement op de VPRO Gids en ontvang een GRATIS Boek ‘Kijkt u nog’ van Arjen van Fortuin t.w.v. € 19.99. Blijf op de hoogte van radio, televisie en internet.

VPRO Gids geeft een uniek boek weg

Ben je nieuwsgierig wat de VPRO te bieden heeft? Probeer een jaar abonnement op de VPRO Gids en ontvang een GRATIS ‘Kijkt u nog’ van Arjen van Fortuin t.w.v. € 19.99. . U zult geen spijt hebben van een abonnement op deze gids die alles biedt en u op de hoogte houdt van de Tv, films en series. Het abonnement stopt niet vanzelf, je moet zelf opzeggen.

Echt een mooie actie van de VPRO, deze shopper heeft een verhaal dat ertoe doet en aanzet tot nadenken. Als lid van de VPRO Gids blijf je op de hoogte over het beste van radio, televisie en internet en praat je bij over de nieuwste films, boeken, muziek, media & wetenschap. Een abonnement voor 1 jaar kost slechts € 1.37 per week, dat is inclusief het boek t.w.v. € 19.99.

Blijf op de hoogteVPRO Gids met gratis dvd Chinese dromen

  • Betaal abonnementsgeld van € 68.- per jaar., dat is met 19% korting.
  • Inclusief de GRATIS Boek van de toekomst.
  • Een VPRO Gids met alles over Tv, series en films.
  • Alles over de nieuwste boeken en muziek.
  • Televisie gids abonnement stop niet vanzelf.
  • Wil meer acties van de VPRO bekijken?
  • Profiteer ook van deze scherpe actie.

VPRO bekent van Koot & De Bie

Wie kent ze niet Van Kooten en De Bie die in 1981 met de Tegenpartij op de VPRO-televisie bekent zijn geworden. Met hun politieke avontuur van de Haagse Vrije Jongens met de namen Jacobse en Van Es. De uitstraling van de Tegenpartij met een link naar het gedachtegoed van Pim Fortuyn en Geert Wilders is moeiteloos te trekken.

Van Kooten en De Bie rond 1980 bekend met het programma De Tegenpartij en vele andere bekende series die heel Nederland deed smullen. Het satirische werk van het Simplistisch Verbond met onderwerpen, cultuur en de zorgzame samenleving, privacy, nieuwe spiritualiteit, de gezondheidscultus, baby op bestelling en de botsing tussen het commerciële en het ideële vind je hier.

In de VPRO Gids vindt u het beste van radio, tv en film. Nu met HBO, 24Kitchen en rubrieken ‘Kijken’ en ‘De Achterkant’. In de Gids een wekelijks messcherpe filmselectie en columns van o.a. Arnon Grunberg en Esther Gerritsen. Neem nu een abonnement!

De VPRO Tv-gids

Dagelijks zoeken we nieuwe acties van de VPRO Gids. Dit doen we voor aanbiedingen, gratis verzending en gratis producten. Zo hoef je nooit een VPRO Gids aanbieding mis te lopen. Kijk regelmatig op Gratis247 om geen enkele actie te missen! Op de website van Gratis247 vind je het meeste voordeel, de beste kortingen en het meest actuele aanbod van Nederland en België. Grijp je kans om te profiteren van deze VPRO korting met Gratis Shopper.

VPRO Gids met GRATIS Boek ‘Kijkt u nog’.

Laat een reactie achter.