Vogelbescherming met Gratis magazine over vogels!

Geplaatst op:
29/12/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis tijdschrift over vogels!

Wil je het Gratis tijdschrift  “Vogel Dichterbij” ontvangen? Vraag het nu Gratis aan bij de Vogelbescherming. Een magazine van 63 pagina’s vol met tips.

Help de Vogelbescherming!

Wil je de vogels in je tuin helpen of meer te weten komen over alle soorten die er rond vliegen. Vraag dan het gratis tijdschrift ‘Vogels dichterbij’ van Vogelbescherming Nederland aan. Een magazine met vele pagina’s vol tips, mooie foto’s en leuke ideeën voor de vogels in jou tuin. Zo kom je op een leuke manier te weten wat er allemaal in jou tuin gebeurt. Bekijk de tips over vogels kijken en hoe je van jouw tuin een vogelparadijs maakt. Er staan ook handige voedertips in het magazine.

Zie je ook de leukste vogels in je tuin?

De vogelbescherming de vogels en de natuur? Vraag gratis het kosteloze magazine Vogels dichterbij van Vogelbescherming Nederland aan. Laat je tuin weer stralen door de prachtige vogels.

De leukste tipsAfbeeldingsresultaat voor vogelsAfbeeldingsresultaat voor vogels

  • Handige tips om de vogels te voeren.
  • Tuin adviezen met voorbeelden.
  • Leuke vogel cadeaus.
  • Gratis te bestellen bij deze organisatie.
  • Korting op scherpe korting.
  • Vraag snel het gratis tijdschrift aan.

Haal de natuur in huis

Ontdek de beroemdste tuinvogels en geniet van al het moois van de natuur. Een magazine vol voedertips, tuinadvies, foto’s en de allerleukste vogelcadeaus! Een prachtig magazine om te bewaren en te delen met vrienden en familie. Voor meer acties van deze organisatie kun je even hier kijken.

Wil je lid worden?

Heb je interesse om lid te worden van de Vogelbescherming dan ontvang je 5 x per jaar het prachtige blad Vogels. Ook krijgt je dan 10% korting in de online webwinkel en in de winkel. Het zou geweldig zijn als het werk van Vogelbescherming Nederland zou willen steunen. Met een kleine bijdrage geeft u het werk van Vogelbescherming een extra impuls. Dank u wel! Denk je na een bepaalde periode het komt niet uit of je kut het financieel niet meer missen, dan kun je eenvoudig stoppen met doneren door een e-mail of een briefje te sturen.

Vogelbescherming geeft gratis tijdschrift weg

vogelbescherming 500

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!