VIVA magazine nu 14 x voor slechts € 20.-

Geplaatst op:
02/08/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 59% korting!
VIVA magazine nu 14 x voor slechts € 20.-

Het magazine VIVA geeft je wekelijks betaalbare mode, lekkere recepten, de nieuwste woonideeën en leuke tips. Ontvang nu 14 x de VIVA voor een bedrag van slechts € 20.-.

Het VIVA Magazine 

Overweeg je om een abonnement op Viva te nemen? Doe het nu en profiteer van de lage prijs. Je krijgt 14 x de VIVA voor slechts € 20.-. Het magazine brengt wekelijks de goedkoopste mode, zalige recepten, de nieuwste woonideeën en praktische ideeën. Zo kun je genieten van persoonlijke verhalen en bijzondere interviews met bekende Nederlanders.

VIVA is vernieuwd en dat wordt gevierd met korting! Ontvang nu 14 nummers voor € 20, dat is ruim 59% korting en € 1,43 per VIVA. Hoe meer nummers je kiest, hoe meer korting je krijgt. VIVA is ruim 45 jaar hét lijfblad voor vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Deze campagne loopt tot en met 31 augustus! Wees er op tijd bij en pak dit voordeel!

Maak zelf de keuze en profiteer van de hoge tijdelijke korting! Ontvang direct een fikse korting. VIVA verrast je elke keer weer. Met de laatste ontwikkelingen over mode en beauty, interviews met mensen en gebeurtenissen die jou interesseren. Je leest alles over reizen, wonen, culinair, boeken en films. Natuurlijk wekelijks aanbiedingen andere extra´s, gratis boekjes, hotelaanbiedingen en leuke cadeautjes.

Maak zelf je keuze

    VIVA magazine nu 14 x voor slechts € 20.-   Viva met 29% korting - Abonnement.nl   VIVA magazine nu 14 x voor slechts € 20.-   VIVA magazine nu 14 x voor slechts € 20.-

Profiteer van de korting

Voor een bedrag van € 20.- dat is een korting van 59% ontvangt u wekelijks dit boeiende tijdschrift in de brievenbus. VIVA Magazine is de onmisbare vriendin voor haar lezeressen. Zij adviseert en inspireert op het gebied van mode, financiën, wonen, huishouden, kids en human interest. Geniet mee van haar enorme bereik dankzij de inzet van zeer belangrijke advertentie uitingen.

Het VIVA magazine is eerlijk, gezellig, open en betrouwbaar. Dit tijdschrift heeft alles wat je verwacht van een goede vriendin. Zo hebben ze diverse kanalen, blad, online en social media zorgen dat ze altijd beschikbaar zijn voor de Nederlandse vrouw. En dat is goed voor de lezers die een bijzondere gunfactor hebben voor deze doelgroep.

Pak direct € 5,- korting

Het abonnement kost eenmalig € 20.- en met een inschrijving voor de nieuwsbrief krijg € 5.- korting. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van dit voordeel. Zo blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen op tijdschriften, boeken en de koopjes. Voor tijdschriften kun je even kijken op Gratis247. In de rubriek tijdschriften vindt je altijd wel een gratis tijdschrift of een leuke aanbieding. Veel plezier met lezen en je stoere tas.

VIVA abonnement met korting!

VIVA magazine nu 14 x voor slechts € 20.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!