Visa World Card 1 heel jaar gratis

Geplaatst op:
19/04/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 1 jaar + verzekering

Shop je vaak online en ga je nog op vakantie? Visa World Card helpt je met de betalingen. Je aankopen zijn verzekerd en de card is het 1e jaar helemaal gratis.

Scherpe Visa World Card actie! 

Wilt u een Visa World Card aanschaffen, bekijk deze aanbieding eens. Met deze actie profiteer je van het eerste jaar gratis gebruik. Met deze deal ontvang je een gratis aankoopverzekering van 180 dagen. Deze Visa World Card is het perfecte betaalmiddel voor je (online) aankopen in het binnen- en buitenland. Zo krijg je altijd inzicht in uw uitgaven met een speciale app. 24 uur per dag kun je gebruikmaken van de goede service en fraudepreventie van Visa. Zo kun je veilig en snel boeken van tickets of vakantie en je online inkopen.

Bij een abonnement op Visa Card Business krijg je nu 1 jaar gratis. Alle ondernemers hebben hun eigen werkwijze. De Visa Card Business gaat je veel voordelen bieden. Ervaar gratis het gemak van online boekhouden. Geschikt voor starters, ZZP’ers & MKB’ers. Deze card is eenvoudig en handig in gebruik. Met de Gratis helpdesk en beste beoordeeld en getest.

Altijd handig deze card Visa World Card 1 jaar gratis inclusief aankoopverzekeringVisa World 1 jaar gratis inclusief aankoopverzekering

 • Het eerste jaar helemaal gratis.
 • Altijd wereldwijd betaalgemak.
 • Gratis aankoopverzekering.
 • Het 1e jaar is helemaal gratis.
 • Wil je gebruik maken van deze actie?
 • Ook alle acties bekijken van Visa WorldCard?

Gebruik in het buitenland

Met deze Visa World Card betaal je snel, gemakkelijk en veilig. Dat doe je in Nederland en in de rest van de wereld. Je kunt eenvoudig online een reisboeken, kleding betalen in een winkel of een hotelrekening voldoen. Met deze World Card is het zo gedaan.

Veilig online betalen

Met een extra wachtwoord of e-code kunt u altijd veilig betalen. Jouw visa kaart is veilig en niemand kan hem gebruiken zonder jouw toestemming. Veilig, Goedkoop en Makkelijk. Bijna alle dingen die je aanschaft en betaalt met je zakelijke creditcard zijn vanaf de aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Laat je de net aangeschafte televisie per ongeluk vallen, kun je via de aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen. Hoe handig en veilig is dat!

Vul het aanvraagformulier in om jouw Visa World Card aan te vragen. Op basis van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor een Visa World Card in behandeling. Profiteer van deze actie en scoor de voordelen. Een creditcard is handig op vakantie en voor u onlineaankopen.

Visa 1 jaar gratis inclusief aankoopverzekering    Visa Card 1 jaar gratis inclusief aankoopverzekering    Visa Card 1 jaar gratis inclusief aankoopverzekering

The best World Card

Visa staat voor wereldwijd betalen met de handige elektronische betaalkaart. Met de Visa The World Card kunt u € 2500.- of hoger besteden. En uw aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of schade. Dit is prettig voor een aankoop op u vakantie. Bestel via Gratis247.nl en ontvang de extra voordelige deze Card.

Cash betalen is niet meer van deze tijd. Het is extra risicovol om veel geld in je portemonnee te hebben i.v.m diefstal en verlies. Online betalen neemt snel toe en daar speelt Visa Card goed op in. Heb je interesse in deze veilige betaalmethode bestel eenvoudig je Visa card en profiteer van dit actievoordeel.

Hoe werkt deze actie

 

 • Vraag de Card aan en profiteer van de actie voordelen.
 • Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u de Visa Card Business thuis.
 • Gebruik uw Card door er binnen 90 dagen na ontvangst een betaling mee te doen.
 • Het gratis online boekhouden kan direct gebruikt worden.
 • Voor meer Visa World Card acties kijken even hier.

 

Visa World Card! Nu 1 jaar helemaal Gratis

Visa World Card 1 heel jaar gratis

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!