Hoe hoog staat je verwarmingsthermostaat?
Geplaatst op:
20/05/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win 250 euro shoptegoed!

Op welke temperatuur zet jij de verwarmingsthermostaat nu de zon schijnt? Door mee te doen maak je direct kans op een 50five shoptegoedbon van 250 euro.

Hoe hoog staat je verwarmingsthermostaat?

Doe gratis mee met deze actie en geef jouw temperatuur aan op de verwarmingsthermostaat. Er ligt mogelijk een shoptegoedbon t.w.v. € 250,- voor je klaar. Stuur je antwoord in en vergelijk het resultaat met de rest van de Nederlandse bevolking. Meedoen met deze actie kost je helemaal niets en de winnaar ontvangt automatische bericht.

Engie energie is er voor jou!

De energie van Engie wordt opgewekt door de natuur en komt van de zon, wind, water en biomassa. Ze bewerkstelligen dit door duurzame meestal lokale energie aan te bieden aan huishoudens en bedrijven in Nederland. Engie geeft de menden graag energie uit eigen regio. Zo is deze verwarming-thermostaat actie erg belangrijk voor de mensen en er van bewust te raken dat we geen energie moeten verspillen. Engie heeft meer actie die je hier kunt bekijken. Ook de Thermostaat actie ven Engie is ook nog actief.

De voordelen van deze actie.

  • De vraag is hoe hoog zet jij je verwarmingsthermostaat?
  • Je kunt gratis deelnemen aan deze actie.
  • Mak eenmalig kans op een shoptegoedbon t.w.v. € 250,-.
  • Het bedrag van € 250.- kun je besteden bij 50five.nl.
  • Engie energie zou je kunnen benaderen met een voordelig energievoorstel.

Waar staat jou verwarmingsthermostaat op?

Op welke temperatuur zet jij de verwarmingsthermostaat? Door mee te doen maak je direct kans een 50five shoptegoedbon van 250 euro.

Laat een reactie achter.