Gratis Condooms voor Veilig vrijen

Geplaatst op:
15/09/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis condooms ontvangen!

Ontvang 2 gratis condooms en een vibrerende cockring bij bestelling van € 30.-. Door veilig te vrijen, voorkom je seksueel overdraagbare aandoeningen en ongewenste zwangerschap.

Veilig vrijen met gratis Condooms

Ontvang 12 gratis condooms en een vibrerende cockring een bestelling van € 30.- Het enige wat je zelf betaalt is de bestelling die je zelf samenstelt. Natuurlijk zijn er vele merken te koop die sterk in kwaliteit kunnen verschillen. Veilige seks is erg belangrijk, maak de juiste keuzes. Sommige condooms hebben een andere pasvorm, formaat of dikte. Wat het meest opvalt, is het verschil in prijs en kwaliteit. Dat is de reden dat je deze 13 condooms eens gratis mag proberen.

Wat moet je wetenGratis Condooms voor Veilig vrijen

  • Deze producten zijn gratis bij een aankoop van € 30.-.
  • Geen verdere verplichtingen.
  • Dit is geen abonnement! Eenmalige actie.
  • Wees er snel bij! Op = op.
  • Je ontvangt Gratis 12 condooms en een vibrerende cockring.
  • Wil je meer gratis producten bekijken?

Veilig vrijen!

Wil je anoniem en voordelig condooms kopen bij deze online condoom-shop? Bekijk de online condoom producten die allemaal gratis en anoniem bij je thuis bezorgd worden. Je kunt bij Condoom.nl alle soorten en maten condooms bestellen, voor de laagste prijs. Ze verkopen veilige condooms tegen absolute bodemprijzen die discreet naar je huis adres gestuurd worden in een blanco verpakking. Condoom.nl heeft voor jou de beste condooms samengesteld voor de optimale seksbeleving.

Ga je voor Ultradunne condooms

Wil je veilig vrijen maar voel je je niet prettig met een condoom? Met een ultradunne condoom voelt het alsof je geen condoom om hebt! Ultradunne condooms geven je een optimale bescherming gelijk aan de standaard condoom. Deze dunne-condooms hebben de dikte van een haar en geven een optimaal gevoel en een zalige stimulatie.

De iets grotere Condooms

Vind je het lastig om te bepalen welke maat condoom bij jou het beste past? Met deze condooms hoeft u zich geen zorgen te maken. Wist u dat met het juiste condoom de seks veiliger en een stuk aangenamer word? Met de condoommeter is het eenvoudig om je eigen maat te meten. Op de verpakking van My Size wordt de nominale breedte van het condoom vermeld.

Blijf veilig vrijen

Veilig vrijen is belangrijk ontvang Gratis Condooms

Laat een reactie achter.