VARAgids + gratis Kobo NIA t.w.v. 173.50 euro

Geplaatst op:
04/01/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis E-reader Kobo Clara HD!
VARAgids + Kobo Aura 2 cadeau t.w.v. € 129.99

Wil je de Varagids voor 1 jaar eens proberen en een gratis KOBO e-reader t.w.v. € 173,50 ontvangen? Betaal voor de hele actie slechts € 89.50.

Varagids inclusief een E-reader Kobo NIA

De Varagids 1 jaar lang voor € 2.11 per week + E-reader Kobo Clara HD cadeau. Een boeiend magazine met een mooie E-reader t.w.v. € 173.50. De Varagids met alles over Tv, internet, series en films in een compact magazine. De e-reader wordt na betaling van het abonnement binnen twee weken bij u thuis afgeleverd met twee jaar winkelgarantie via BCC.

Voordelen van deze Varagids actieWil je de Varagids voor 1 jaar eens proberen en een gratis KOBO e-reader t.w.v. €119,95 ontvangen?

 • Betaal slechts € 173.50 voor de totale actie.
 • Ontvang jaar lang de Varagids.
 • Ontvang gratis een E-reader Kobo Clara HD cadeau t.w.v. € 173.50
 • Betaal voor deze actie slechts € 2.11 per week.
 • Dit abonnement loopt een jaar en stopt niet vanzelf.
 • Zij willen graag uw e-mailadres om u een bevestiging te sturen.
 • Uw gegevens worden gebruikt om u te informeren.
 • U betaalt altijd per automatische incasso.
 • Wilt u gebruikmaken van deze actie?
 • Voor meer Vara-gids acties kunt u even hier kijken.

Een Varagids vol met informatie

In deze gids is er veel ruimte voor een prachtig programmaoverzicht van Televisie en films. Mooie journalistieke artikelen, verhalen en interviews. Alles samengevoegd in een goedkope aanbieding. 52 weken het leukste mediatijdschrift van Nederland thuisbezorgd. Elke week een helder programmaoverzicht, de beste journalistieke artikelen, verhalen en interviews. Scherpe verhalen van de columnisten Claudia de Breij, Paul Witteman, Cécile Koekkoek, Youp van ‘t Hek en Mart Smeets.

De E-reader Kobo Clara HD

Eindelijk een top actie van de Vara! Met deze revolutionaire e-reader heb je iets moois in handen. De Clara HD heeft een groot scherm van 7.8 inch. Hiermee is de E-reader Kobo Clara HD de mooiste e-reader van Kobo. Het extra mooie scherm zorgt ervoor dat de woorden netjes pagina passen hierdoor hoef je niet zoveel te bladeren. De haarscherpe resolutie is vergelijkbaar met de Kobo Glo HD.

Een E-reader scherm geeft blauw licht en kan slaapproblemen veroorzaken, met de E-reader Kobo Clara HD is dit verleden tijd. Zo merk je op elk moment van de dag de optimale helderheid weergegeven. Uiteraard is de lichtsterkte handmatig naar eigen voorkeur aanpassen.

De VARA gids voor een prettig overzicht!

Deze tv gids is een van de beste van Nederland. In de VARA gids vindt je een prachtig assortiment tv aanbiedingen. Jij krijgt op een prettige manier een overzicht van het televisie, film en radioaanbod. De gids verschijnt wekelijks op de mat met een handige weergave van alle programma’s van tv, film en radio, afwisselend met relevante achtergrondartikelen.

Je mist nooit meer jouw favoriete televisie en film programma’s. In het weekblad vind je het laatste filmnieuws en lees je meer interessante informatie die je helpt te kiezen uit het grote media aanbod. De vernieuwde gids is een uitgave van de VARA, de omroep van onder meer de populaire programma’s De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

Wil je meer Varagids acties bekijken?

Er zijn meer leuke actie waarbij je een leuk cadeau ontvangt, een Gratis Bol.com bon t.w.v. € 20.- bij de VARA-gids. Of een gratis TheBagStore cadeaubon t.w.v. € 50,-. Leuke acties bij een zeer overzichtelijk televisiemagazine en voor de laagste prijs.

 Varagids met gratis E-reader!

VARAgids + Kobo Aura 2 cadeau t.w.v. € 129.99

Een Reactie op "VARAgids + gratis Kobo NIA t.w.v. 173.50 euro"

 1. Ik wil graag gebruik maken van deze kobo e- reder acktie.

Laat een reactie achter.