Vara Tvgids met Gratis Kobo-cadeaukaart t.w.v. €25.-

Geplaatst op:
25/06/2022
Geldig tot:
03/01/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Kobo-cadeaukaart
Vara Tvgids met Gratis Kobo-cadeaukaart

De VARA Tvgids inclusief een gratis Kobo-cadeaukaart t.w.v. € 25,-. Betaald eenmalig € 44.95 en kom je alles te weten over films, televisie en multimedia.

1 jaar VARA Tvgids 

Lees 1 jaar lang de VARAgids en ontvang een Kobo-cadeaukaart t.w.v. 25 euro cadeau! Op dit VARA-abonnement heeft u 30% korting en betaald voor 1 jaar slechts € 44.95. De VARA tvgids is de gids van de VARA en bekend van o.a. Pauw en Witteman, De Wereld Draait Door, Zembla en veel meer bekende programma’s.

De televisiegids heeft een duidelijk en makkelijk overzicht van programma´s die te zien en te beluisteren zijn op tv, radio en internet. Er is volop aandacht voor relevante achtergrondartikelen en filmnieuws. De abonnee van de VARA gids profiteert van vele ledenacties en kortingen.

Leuke deal van de VARAVara Tvgids met Gratis Kobo-cadeaukaartVara Tvgids met Gratis Kobo-cadeaukaartVARAgids abonnement met 50 procent korting

  • 1 jaar lang de VARA gids.
  • Gratis Kobo-cadeaukaart t.w.v. 25 euro cadeau.
  • Een korting van 33% op de Tvgids.
  • U betaalt eenmalig € 44.95.
  • Een overzichtelijk televisie programmablad.
  • Wil je meer lezen over de scherpe actie?
  • Voor meer Vara Televisie acties kijk even hier.

Alle informatie in deze Tvgids!

Met dit tijdschrift kom je alles tegen over tv vandaag, tv vanavond en tv informatie van de gehele week. Een duidelijk en overzichtelijk magazine waar u makkelijk favorieten programma’s kunt vinden. U leest alles over de showbizz en over de bekende Nederlanders. Een tv programma wat je dagelijks of wekelijks wilt volgen word is direct duidelijk zichtbaar gemaakt.

Opzeggen is zo geregeld

Wilt u binnen 14 dagen het contract stoppen en zonder problemen opzeggen? U moet eerst het jaarcontract afmaken en stoppen is hierna geen probleem meer. Stoppen is eenvoudig geregeld door een belletje, e-mail of een briefje. Heeft u plannen om te stoppen heeft u altijd recht op de Kobo cadeaukaart t.w.v. € 25,-. Na u inschrijving ontvangt u de na de eerste betaling de cadeaukaart binnen enkele dagen thuis. Veel plezier met de leuke televisie gids.

Tvgids met gratis Kobo-cadeaukaart

Vara Tvgids met Gratis Kobo-cadeaukaart

Een Reactie op "Vara Tvgids met Gratis Kobo-cadeaukaart t.w.v. €25.-"

  1. […] Gratis VVV-bon t.w.v. €20.-. […]

Laat een reactie achter.