TopGear Magazine met gratis Trust Gaming Headset

Geplaatst op:
29/02/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Trust Gaming Headset
TopGear Magazine met gratis Trust Gaming Headset

Bestel het TopGear magazine. Ontvang nu een gratis Trust Gaming Headset (GXT 498 FORTA Wired) bij een halfjaar lang TopGear. Betaal slechts € 39,- voor de totale deal.

TopGear Magazine

Kom en vier de terugkeer van het Formule 1 circus met een geweldige aanbieding: ontvang nu een gratis Trust Gaming Headset (GXT 498 FORTA Wired) bij een halfjaar lang TopGear. Duik digitaal in de wereld van autoracen, luister naar het beste geluid met de Trust Gaming Headset.

Krijg zes nummers van TopGear (normaal € 52,45) samen met de Trust GXT 498 FORTA Wired headset (adviesprijs € 69,99) voor slechts € 39.-. Mis het niet, want de voorraad is beperkt en op is echt op. De Trust Gaming Headset is geschikt voor al je favoriete game consoles, waaronder de PS4, PS5, Xbox, Nintendo Switch en PC (Windows).

Ben je een echte autoliefhebber? Bestel nu het TopGear magazine en geniet van de vernieuwde beleving op je smartphone, tablet of desktop. Ontvang de editie van TopGear zonder enige verplichtingen. Deze exclusieve editie is beschikbaar in de TopGear-app of in de Mijn Account-omgeving op TopGear.nl. Meld je snel aan en ontdek jouw exemplaar van TopGear.

Het Top Gear Magazine is hét toonaangevende auto- en lifestylemagazine in Nederland, met meer dan 200 pagina’s aan inhoud. De unieke mix van professionaliteit en entertainment die je kent van het gelijknamige tv-programma, komt extra tot leven in dit magazine. Elke maand krijg je het laatste autonieuws, uitgebreide autotests en boeiende columns van de bekende presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May! Een geweldige kans om van te genieten!

Over het Magazine

Word je helemaal enthousiast van het programma Top Gear op televisie en kan je er geen genoeg van krijgen? Dan is een abonnement op het TopGear magazine echt iets voor jou! Hierin ontdek je nog veel meer autonieuws en lees je alles over de achtergronden van het programma. Of het nu voor je man, vriend, broer of schoonvader is, je kunt hen ook verrassen met een cadeau-abonnement.

Bij Gratis247 kan je nu een abonnement afsluiten voor 3 nummers, zodat je geen enkel nummer meer hoeft te missen. Ga snel naar onze website om een abonnement op het magazine te nemen. En als je op zoek bent naar meer gratis producten, vergeet dan niet om een kijkje te nemen op onze pagina “Alles voor Nop“.

Op onze website vind je een uitgebreid assortiment aan elektrische voertuigen (EV’s), zonder plug-in hybrides en andere gerelateerde items, zoals MHEV’s, HEV’s, PHEV’s en nog veel meer. Af en toe verschijnt er zelfs een hypercar met een elektrische aandrijving die de prestaties naar een hoger niveau tilt, en ook die hebben we hierin opgenomen. Wil je meer acties van Top Gear bekijken waarbij je gratis producten kunt ontvangen? Kijk dan hier. We hopen dat je veel plezier beleeft aan het TopGear Magazine.

TopGear Magazine met Gratis Trust Gaming Headset (GXT 498 FORTA Wired)

TopGear Magazine met gratis Trust Gaming Headset

Laat een reactie achter.