Gratis 2 IAMS-tickets bij TopGear abonnement

Geplaatst op:
20/03/2024
Categorie:
TopGear abonnement

Ontvang 2 gratis toegangskaarten voor de International Amsterdam Motor Show. Investeer € 45 in een abonnement op TopGear, dat normaal € 117,45 kost. Profiteer van de korting

TopGear abonnement

Ontvang nu 2 gratis tickets voor de International Amsterdam Motor Show door slechts € 45 te betalen voor een TopGear abonnement (normaal € 117,45)! Dit exclusieve aanbod bespaart je € 20 op de totale waarde van de tickets en geeft je nog eens een halfjaar lang toegang tot het populaire TopGear magazine.Gratis 2 IAMS-tickets bij TopGear abonnement

Mis deze kans niet om van 28 maart tot en met 1 april 2024 de meest verbazingwekkende hypercars, supercars, klassiekers en getunede auto’s te bewonderen op de spectaculaire autoshow in de RAI Amsterdam. Met zeker 300 auto’s tentoongesteld in zeven hallen verspreid over 55.000 m2, belooft dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden.

Grijp nu je kans en geniet van dit bijzondere aanbod: ontvang 2 gratis tickets ter waarde van € 65 voor het auto-evenement van het jaar door het aanschaffen van een TopGear abonnement. Haast je, de voorraad tickets is beperkt en de korting van liefst 62% is tijdelijk beschikbaar. De tickets zullen enkele dagen voor aanvang van het evenement naar jou worden gemaild.

TopGear Magazine 225

Het nieuwe nummer van TopGear magazine is net uitgekomen en ligt verspreid in winkels in Nederland en België. Deze maand pronken we met een unieke Japanse Special, waarin de allernieuwste supercarconcepten van Nissan, Toyota, Mazda en Lexus worden belicht, naast de legendarische iconen die hen voorgingen. Bestel vandaag je TopGear abonnement.

Bekijk de Macan, het geliefde model van Porsche. Het schakelt nu over naar volledig elektrisch en wordt geleverd met een krachtig accupakket. Ze werpen een gedetailleerde blik op deze nieuwkomer. En nemen plaats naast de exclusieve Supercar Owners Circle en werpen we een blik binnen bij Lucid. Voor meer tijdschriften kijk even op Gratis247.

Gratis 2 IAMS-tickets bij TopGear abonnement

Laat een reactie achter.