TiNA tijdschrift met korting + TiNA festival kaartjes

Geplaatst op:
21/07/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Profiteer van extra korting!
TiNA tijdschrift met korting + TiNA festival kaartjes

Altijd al het TiNA tijdschrift willen proberen? Ontvang abonnement met extra 27% korting. Gratis met 4  unieke Tina Specials. Koop gelijk je kaartje voor het TiNA festival.

TINA tijdschrift met Gratis Korting

Het meidenblad TINA heeft een leuke actie die je zeker even moet bekijken. De Tina tijdschrift verschijnt wekelijks met de leukste verhalen voor meiden. Wil je een voordelig proefabonnement op Tina Magazine proberen? Ontvang je er tijdelijk 4 unieke Tina Specials bij!

Wat je ontvangt is de eerste 4 maanden nog eens 27% korting extra. Abonnees krijgen 4 keer per jaar een unieke Tina Special thuisgestuurd. Deze zijn exclusief voor abonnees en zijn dus niet in de winkel te koop. Pak hier je kaartje voor het TiNA festival.

Het is lachen geblazen met de blunders van stripheldin Noortje, speel de leukste quizzen, lees tips en trics en plak de gave posters in je eigen kamer. Zou je graag voor 1 jaar een abonnement willen proberen? Ontvang direct 27% korting en lees het meidenblad Gratis digitaal. Je ontvangt de Tina wekelijks met de leukste verhalen voor meiden in de brievenbus. Lach om de blunders van stripheldin Noortje, doe leuke quizzen, lees tips en trics en geniet van een gave Gratis posters.

Het leukste meidenblad van Nederland

 TiNA tijdschrift met korting + TiNA festival kaartjes  TiNA tijdschrift met korting + kaartje TiNA festival

Het meiden tijdschrift van Nederland

Het TINA tijdschrift is het grootste meidenmagazine van Nederland en is de marktleider in de leeftijdsgroep van 7-15 jaar. TINA is een leuk, ijzersterk, gezellig en bekend tijdschriftmerk. Wekelijks ontvang je het magazine in de brievenbus. En jaarlijks organiseren ze events en zijn ze actief op het YouTube-kanaal Tina Tv met eigen Tina vloggers.

Wat leuk is dat ze Tina vakantiekampen organiseren waar alle leden zich voor in kunnen schrijven. Tina is altijd een feestje en geeft veelzijdige meisjes de ruimte om helemaal zichzelf te kunnen zijn. Met Tina kun je ontspannen wegdromen, lachen en blijf je de jonge meid die op de hoogte is van het laatste nieuws. Het TINA tijdschrift biedt je de kans om in gedachten weg te dromen en de leukste avonturen te beleven. Wil je dit abonnement eens proberen en het gratis Vogue Girl beautypakket ontvangen? Geeft je snel op en je eerste magazine valt binnen enkele dagen op de mat. Meer leuke tijdschriften kijk even hier.

Dit magazine is wekelijks een feestje om te lezen! In dit boeiende tijdschrift vind je de beste tips, jouw favo vips en de leukste strips. Lig in een deuk om Noortje of de tweeling Suus & Sas, en volg de spannende avonturen van stripheldin Tina?

Tina tijdschrift met Gratis Tina korting

Laat een reactie achter.