Tina tijdschrift met 20% korting en Gratis Digitaal

Geplaatst op:
09/09/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis digitaal lezen en 20% korting!
Tina tijdschrift met 20% korting en Gratis Digitaal

Altijd het TINA tijdschrift eens willen proberen? Ontvang bij een abonnement van 1 jaar 20% kortingen en gratis digitaal lezen. TINA is het populairste meidenblad van Nederland.

TINA tijdschrift 

Het meidenblad TINA heeft een leuke actie die je zeker even moet bekijken. De Tina tijdschrift verschijnt wekelijks met de leukste verhalen voor meiden. Het is lachen geblazen met de blunders van stripheldin Noortje, speel de leukste quizzen, lees tips en trics en plak de gave posters in je eigen kamer. Zou je graag voor 1 jaar een abonnement willen proberen? Ontvang direct 20% korting en lees het meidenblad Gratis digitaal. Je ontvangt de Tina wekelijks met de leukste verhalen voor meiden in de brievenbus. Lach om de blunders van stripheldin Noortje, doe leuke quizzen, lees tips en trics en geniet van een gave Gratis posters.

Het leukste meidenblad

Tina Vakantieboek 2020 |   Tina tijdschrift met 20% korting en Gratis Digitaal  Tina tijdschrift met 20% korting en Gratis Digitaal

Het meiden tijdschrift van Nederland

Het TINA tijdschrift is het grootste meidenmagazine van Nederland en is de marktleider in de leeftijdsgroep van 7-15 jaar. TINA is een leuk, ijzersterk, gezellig en bekend tijdschriftmerk. Wekelijks ontvang je het magazine in de brievenbus. En jaarlijks organiseren ze events en zijn ze actief op het YouTube-kanaal Tina Tv met eigen Tina vloggers.

Wat leuk is dat ze Tina vakantiekampen organiseren waar alle leden zich voor in kunnen schrijven. Tina is altijd een feestje en geeft veelzijdige meisjes de ruimte om helemaal zichzelf te kunnen zijn. Met Tina kun je ontspannen wegdromen, lachen en blijf je de jonge meid die op de hoogte is van het laatste nieuws. Het TINA tijdschrift biedt je de kans om in gedachten weg te dromen en de leukste avonturen te beleven. Wil je dit abonnement eens proberen en het gratis Vogue Girl beautypakket ontvangen? Geeft je snel op en je eerste magazine valt binnen enkele dagen op de mat. Meer leuke tijdschriften kijk even hier.

Tina tijdschrift met gratis Digitaal lezen

Tina tijdschrift met 20% korting en Gratis Digitaal

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!