Testers gezocht voor gratis Matrasreiniging

Geplaatst op:
16/01/2019
Geldig tot:
11/02/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis matrasreiniging!
Testers gezocht voor gratis Matrasreiniging

Is uw matras 10 jaar of ouder en heeft u allergische klachten? Schrijf u gratis in als testpersoon voor een Matrasreiniging.

Gratis Matrasreiniging 

Is het bij u bekend dat een matras vol kan zitten met huisstofmijt en andere organismen? Natuurlijk ligt u s’nachts in diepslaap terwijl de organismen zich in uw matras voortplanten en eten en hun uitwerpselen achterlaten. Gelukkig merken we er niks van. Nou ja, bijna niks.

De blinde, achtpotige beestjes van ongeveer een halve millimeter groot voeden zich met menselijke huidschilfers. We weten dat een heleboel mensen allergisch zijn voor huisstofmijt en de uitwerpselen die ze achterlaten. Een mijtvrouwtje krijgt ongeveer 25 tot 30 nakomelingen die niet ouder worden dan slechts enkele maanden. Na 3 maanden gaan ze dood en mijten blijven achter in het matras. Wilt u weten hoe vervuild u matras is, schrijf u gratis in als testpersoon.

Wat zijn de klachten Is uw matras 10 jaar of ouder en heeft u allergische klachten? Schrijf u gratis in als testpersoon voor een Matrasreiniging. Ze zoeken 100 testpersonen. 

  • Heeft s’nachts problemen met ademhalen, piepen of hoesten?
  • Heeft u lucht te kort na het opmaken van uw bed?
  • Zijn een verstopte neus of loopneus aan de orde van de dag?
  • Hoe vaak heeft last van niesbuien of verkoudheid?
  • Is uw matras ouder dan 10 jaar?
  • Wilt zich inschrijven voor een gratis reiniging?

Wilt u zich aanmelden?

Heeft u na het lezen van deze informatie om zich in te schrijven als testpersoon? Vul het Formulier in voor tester van een gratis matrasreiniging. Na u inschrijving nemen ze contact met u op om te bespreken of u in aanmerking komt voor een gratis matrasreiniging en om een matrasreiniging in te plannen. Gratis247 heeft in de rubriek veel mogelijkheden om gratis producten te testen.

Gratis MatrasreinigingIs uw matras 10 jaar of ouder en heeft u allergische klachten? Schrijf u gratis in als testpersoon voor een Matrasreiniging. Ze zoeken 100 testpersonen. 

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!