Test Gratis een Samsung Ultra HD TV

Geplaatst op:
21/12/2019
Geldig tot:
24/12/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Test deze Samsung Ultra HD TV!
Test Gratis een Samsung Ultra HD TV

Wil je profiteren van het testprogramma van Samsung? Schrijf je in voor het testen van de Samsung Ultra HD TV t.w.v. € 449.-. Na de testperiode is de televisie voor jou.

Test de Samsung Ultra HD TV

Wil je kans maken op deze mooie televisie? Schrijf je vandaag nog in voor het testprogramma van Samsung. Word je geselecteerd als tester dan ontvang je automatische bericht en word de Samsung Tv gratis thuisbezorgd. De kosten zijn € 0.0 en iedereen kan gratis gaan testen. Zo kun je tijdens het testen optimaal genieten van de virtuele wereld en pracht geluid en beelden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, meld je snel aan en doe gezellig mee.

Doe gratis mee

  • Je mag kosteloos meedoen zonder verplichtingen.
  • Na de test procedure is de Tv voor jou.
  • De gelukkige krijgt automatische bericht en ontvangt de televisie.
  • De Samsung Ultra HD TV word gratis thuisbezorgt.
  • Wil je meer prijzen winnen en producten testen? Dat kan hier.

Eenvoudig testen

Het is een echte beleving deze televisie? Zo kunt u deze Ultra HD TV testen met de mooiste films en beste geluid. Deze Samsung UHD TV draagt het officiële UHD-logo. Het UHD-logo staat garant voor een hogere resolutie, betere kleuren en hogere helderheid. Om Aan de Actie kan worden deelgenomen door personen met een vaste woon of verblijfplaats in Nederland. Deelnemers van 18 en jonger moeten voor deelname toestemming van (een van) hun ouders/voogd (wettelijk vertegenwoordiger) verkrijgen.

De beschikbare prijs is een Samsung Tv ter waarde van maximaal € 449,-. Aan het einde van de actie zal uit de testers 1 winnaar worden getrokken. De winnaar ontvangt de  TV van maximaal € 449,-.  Wilt u meedoen? U heeft niets te verliezen, u kunt zich gratis inschrijven en er zijn geen verdere verplichtingen. Op Gratis247 in de categorie producten testen is er een ruime keuze aan producten die u kunt testen. Kijk even op de en schrijf u in.

Maak kans op een Samsung Ultra HD TV

Ben jij tester van deze Samsung Ultra HD TV

Een Reactie op "Test Gratis een Samsung Ultra HD TV"

  1. ik ze al 10 jaar

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!