Test Gratis een Samsung Gear VR bril

Geplaatst op:
15/11/2018
Geldig tot:
20/01/2020
Webwinkel:
Uw voordeel:
Test deze VR Bril!
Test Gratis een Samsung Gear VR bril

Wil je profiteren van het testprogramma van Samsung? Schrijf je in voor het testen van de Samsung Gear VR bril met Controller t.w.v. €155.95.

Test de Samsung Gear VR bril

Wil je kans maken op deze Samsung Gear VR bril met Controller, schrijf je vandaag nog in voor het testprogramma van Samsung. Word je geselecteerd als tester dan ontvang je automatische bericht en word de Samsung Gear VR bril gratis thuisbezorgd. De kosten zijn € 0.0 en iedereen kan gratis meespelen. Zo kun je tijdens het testen optimaal genieten van de virtuele wereld. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, meld je snel aan!

Doe gratis mee

  • Kosteloos meedoen zonder verplichtingen.
  • Na de test procedure is de VR-bril voor jou.
  • De winnaar krijgt automatische bericht.
  • De VR-bril word gratis bezorgt.
  • Wil je meer prijzen winnen? Dat kan dan hier.

Samsung VR bril + Controller

Het voelt echt als een 360 graden ervaring? Zo kunt u de Samsung Gear VR testen in combinatie met de Samsung Galaxy S8 of een ander type Samsung telefoon. Met deze telefoon zorgt u ervoor dat VR apps zonder haperingen de mooiste beelden laat zien wat de VR-beleving ten goede komt.

Op de Gear VR bril zijn 2 banden bevestigt om te zorgen dat de bril goed blijft zitten. De lenzen zijn eenvoudig af te stellen op de afstand van je ogen en het scherm. De meegeleverde controller heeft een trigger knop wat het spelen van spelletjes extra spannend maakt. De controller detecteer je bewegingen nauwkeurig zo kun je eenvoudig voorwerpen kunt detecteren. Wil jij je mening geven over deze Samsung VR Bril? Meld je nu aan voor het testprogramma. En wat je test mag je na de testperiode houden en dat is geweldig!

Maak kans op een VR bril

Test Gratis een Samsung Gear VR bril

Een Reactie op "Test Gratis een Samsung Gear VR bril"

  1. ik ze al 10 jaar

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!