Tele2 aanbieding met iPhone XR en Galaxy S10

Geplaatst op:
18/03/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Voordelig mobiel!
Tele2 aanbieding met iPhone XR en Galaxy S10

Een Tele2 aanbieding met iPhone XR of Galaxy S10 met hoge korting? Je betaalt slechts € 15.-inclusief 10 GB data en 100 min bel/sms.

Scoor met deze Tele2 aanbieding

Ben je opzoek naar een voordelig en een super snel internet abonnement bekijk deze actie van Tele2 eens. Ontvang met deze iPhone XR of Galaxy S10 een hoge korting bij het afsluiten van een Tele2 abonnement. Betaal slecht € 15.- voor het pakket en profiteer van € 48,-korting. Scoor deze Tele2 aanbieding met alleen voordeel. De aanbieding is inclusief 10 GB data en 10 minuten bellen en sms.

Tele2 Prepaid nergens zo voordelig

Koop je geen nieuwe smartphone met abonnement, bestel een Tele2 prepaid simkaart met lekker veel beltegoed. Het laagste prepaid tarief van Nederland en goedkoper kunnen ze het niet maken! Je betaal je met deze actie bijna niets om te bellen! Dit is een super goedkope aanbieding die je een voordeel opleveren van € 48.-.

Profiteer snel van deze actie met een hoog beltegoed. Er zijn geen maandelijkse onkosten gemoeid, je kunt goedkoop je contacten vrienden en familie blijven bellen. Zo kun je altijd bellen en sms’en op een snelle en voordelige manier. Wel de lusten, niet de maandelijkse lasten. Hoe lekker is dat!

Hoeveel voordeel wil jij?Tele2 aanbieding met iPhone XR en Galaxy S10Tele2 aanbieding met iPhone XR en Galaxy S10

  • Tele 2 heeft het laagste prepaid tarief van Nederland.
  • Een Tele2 aanbieding die je niet mag missen.
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt.
  • Geen vaste maandelijkse kosten.
  • Betaalt alleen voor wat je gebruikt.
  • Je betaalt een klein bedrag voor aanschaf.
  • Voor meer Tele2 acties kijk hier.

Besparen op internet met deze Tele2 aanbieding!

Tele2 helpt je niet alleen met een lage internetrekening zij helpen je bij een stabiel, veilig en vooral snel internet. Tele2 is een van de betere internetleverancier, zij leveren veel diensten, televisie, internet, radio en telefoon. Bekijk deze aanbieding en vergelijk de prijs met je huidige provider. Stap over en ontvang Gratis een gratis cadeau.

Voor de beste internetdeal moet je bij Tele2 zijn. Tele2 heeft de goedkoopste internetabonnementen van heel Nederland. Bij Tele2 heb je een snelle en stabiele internetabonnement vanaf € 15,- per maand. Dat is lekker goedkoop online surfen met de goedkoopste deal van Nederland! Geen lokkertjes of tijdelijke kortingen en geen actieprijs gewoon een vaste lage prijs per maand. Dat vinden ze bij Tele2 wel zo duidelijk.

 Tele2 aanbieding met alleen voordeel!

Tele2 aanbieding met iPhone XR en Galaxy S10

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!