Wil je de Sonos Move speaker Gratis testen?

Geplaatst op:
07/05/2021
Geldig tot:
18/10/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis testen!
Wil je de Sonos Move speaker Gratis testen?

Iedereen die zich inschrijft, maak kans om de Sonos Move speaker t.w.v. € 398.- gratis te proberen? Meld je gratis aan voor het testpanel en maak kans op een exemplaar.

De Sonos Move speaker testen

Sonos is in Nederland op zoek naar serieuze personen die de Move speaker willen testen. Iedereen die de moeite neemt om een aantal weken lang diverse testen uit te voeren mag zich nu gratis inschrijven. Noteer je naam, e-mail en adres gegevens zo weten ze waar de Move speaker naar toe gestuurd moeten worden. Bij ontvangst van een exemplaar, mag je deze na de test periode houden. Test jij deze speaker en luister draadloos via bluetooth naar je favoriete muziek!

Wat moet je weten

  • De Sonos Move speaker is helemaal draadloos.
  • Er zit een draagbare oplader bij.
  • De prestaties zijn uitstekend door de hoge geluidskwaliteit.
  • Draadloos via bluetooth.
  • Ingebouwde spraak assistent.
  • De Sonos heeft een waarde van € 398,-.

Wil je de Sonos Move speaker Gratis testen?   Wil je de Sonos Move speaker Gratis testen?

High elektronica

Iedereen is wel bekend met dit merk. Het levert prachtige technologie gemaakt met vakmanschap van de hoogste kwaliteit van desktop speakers, home-theater systemen, hoofdtelefoons, iPod- en iPhone docks en nog veel meer. Op zoek naar het beste geluid? Dit is het merk dat de professionals vertrouwen.

Het geluid is voor de consument en de professional de beste keuze. Nu is deze pure kwaliteit beschikbaar voor alle huishoudens. Dit zijn compleet uitgeruste, waterbestendige draagbare Sonos speaker met een verrassend krachtig geluid.

Test deze Sonos 

De beste bluetooth speaker is in de markt gezet onder de naam Sonos Move speaker. Deze unieke draadloze speaker is zeer compact en geven het mooiste geluid. Ze zijn klein en je kunt ze overal mee naartoe kunt nemen. Het is niet te geloven, hij is volledig waterdicht en kan tot 30 minuten ondergedompeld worden. Veel luisterplezier met deze Sonos! Vindt je prijzen winnen leuk dan kun je hier meer winnen!

Je kunt inkomende gesprekken aannemen op de speaker. Zo kun je maximaal 5 uur luisteren en genieten van je muziek. De Sonos speaker is uitgerust met een 3.5 mm jack plug zo kun je muziek van andere bronnen afspelen. Hij is erg populair onder de jeugd, ze genieten van de voordelen van het luisteren met deze Sonos speaker.

Sonos Move speaker testen

Wil je de Sonos Move speaker Gratis testen?

2 Reacties op "Wil je de Sonos Move speaker Gratis testen?"

  1. Wat leuk! Ik heb er altijd al eentje willen uittesten.

  2. Lijkt mij super leuk om te testen! Luister elke dag muziek!

Laat een reactie achter.