Gratis Smolke Soft Paté kattenvoer testen

Geplaatst op:
09/02/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kattenpakket testen!
Gratis Smolke Soft Paté kattenvoer testen

Laat je kat genieten van de gratis Smolke kattenvoeding. Schrijf je in om binnen 4 weken een gratis testverpakking naar keuze in huis te halen.

Gratis kattenpakket van Smolke!

Gratis Smolke kattenvoeding

Bent u een dierenliefhebber en heeft u een kat? Test nu een gratis proefverpakking, Soft Paté kattenvoer van Smolke. Dit is een compleet kattenvoer met veel natuurlijke en gezonde ingrediënten. We mogen in samenwerking met Smølke 120 katteneigenaren selecteren die Smølke Soft Paté door hun kat willen laten testen.

Wil je dit kattenvoer laten proeven door jouw kat? Geef je snel op voor het testpanel van Smølke. Helaas kun je maximaal 1 aanvraag per huishouden doen. Wil je je huisvriend eens laten genieten van de nieuwe Smolke producten is dit de mogelijkheid om het gratis te proberen. Kijk met de postcodezoeker waar de dichtstbijzijnde winkel als je meer Smolke producten wilt kopen.

Wat moet je wetenGratis Smolke Soft Paté kattenvoer testen

  • Test Gratis Smølke Soft Paté Variatie Box gaan testen.
  • Ze zoeken 120 mensen die de test willen uitvoeren.
  • Het pakket word Gratis thuis bezorgd.
  • Deel name is gratis en zonder verdere verplichtingen.
  • Wil je meer dieren acties bekijken?

Vraag Gratis een testverpakking aan

Smølke Soft Paté is een kattenvoer waar alles in zit met gezonde ingrediënten. Het helpt je kat weer goed in z’n velletje te komen. De Sensitive is niet geschikt voor kittens. Ze horen graag wat je huisvriend van deze Sensitive brokjes vindt! Het is natuurlijk fijn te weten of je kat de voeding lekker vindt vóór je eventueel een verpakking koopt. Je nu tijdelijk gratis een testverpakking aanvragen!

In november gaan ze alle bestellingen versturen en ontvangt je kat een proefverpakking. Ze horen graag wat je vriendje(s) ervan vond. Je maakt kans op een gratis verpakking Sensitive 4kg!

Verwen je kat met lekkers van Smølke

Een kat betekent weer veel drukte en gezelligheid in huis. Om je voor te bereiden op de komst van je nieuwe gezinslid kun je alvast een gratis kattenpakket van Smølke bestellen. Vraag hier je proefpakket aan, maar wil je meer dierenproducten proberen? Kijk even op Gratis247.

Gratis Soft Paté kattenvoer van Smolke testen!Gratis Smolke Soft Paté kattenvoer testen

Een Reactie op "Gratis Smolke Soft Paté kattenvoer testen"

  1. mijn poes vind jullie product erg lekker en zij is echt gek op Smolke Soft Paté ik vind dat zij tester mag worden
    ik hoop dat ze het word
    groetjes melina akkermans

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!