Gratis kennis maken met Slimleren

Geplaatst op:
03/01/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
De eerste maand is gratis!
Gratis kennis maken met Slimleren. laat de uil afbeelding maar spreken!

Laat je kind zelfstandig oefenen met programma’s van Slimleren. Je kunt het nu 1 maand gratis proberen. Thuisstudie voor de beste schoolresultaten.

Thuisstuderen met Slimleren!

Met de resultaten van Slimleren gaat u kind leren leuk vinden en gaat beter presteren op school.  Op een interactieve manier en door middel van spelletje en games leert het de lesstof die op school aanbod komt. Ze werken met videobeelden en oefenvragen over de onderwerpen waar uw kind op school problemen mee heeft. Zorg dat u kind de achterstanden in haalt en het leren weer leuk gaat vinden.

Leren voor de kinderen

  • Leuk voor de kinderen.Gratis kennis maken met Slimleren. laat de uil afbeelding maar spreken!
  • Minder stress voor de ouders.
  • Eerste maand gratis.
  • Keuze uit een groot aanbod.
  • Kinderen gaat beter scoren op school.
  • Wil je meer studie acties bekijken?

Spaar voor een verrassing!

De kinderen ervaren dat het beter gaat op school en worden enthousiast om meer te gaan sparen voor diamanten en het verzamelen van sterren. Het voordeel voor ouders is net zo leuk, zij ervaren een blije dochter of zoon en minder stress.  Door op een leuke manier te oefenen ervaart uw kind meer plezier tijdens het leren.

Wat is Slimleren

Slim leren is voor iedereen die online zijn lesstof wil oefenen op een tijdstip en plaats die je zelf bepaalt. Maak een keuze uit het grote aanbod van lesstof en tijdens het oefenen krijg je direct heldere uitleg na het geven van een antwoord. Zo leer je snel van je fouten en neem je de stof sneller op. Zo ga je sneller leren en haal je hogere cijfers op school! Je kind vind het leuk om met het programma te werken en kan leren van zijn eigen fouten. Het stimuleert het denk vermogen en geeft het plezier weer terug. Om meer te ontdekken mag u gratis een maand proefdraaien.

De eerste maand is gratis bij SlimlerenGratis kennis maken met Slimleren

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!