2 maanden geen huur + € 120.- shoptegoed bij Skala!

Geplaatst op:
28/10/2018
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
2 maanden gratis en €120.- shoptegoed!

Huur een apparaat bij Skala en betaal de eerste 2 maanden helemaal niets. Kies voor de voordelige Skala tarieven. Bij een nieuwsbrief inschrijving direct € 120.- shoptegoed!

Bij Skala voordelig huren

Je huurt nu jouw gekozen apparaat de eerste 3 maanden gratis en ontvangt € 120.- shoptegoed bij inschrijving van de nieuwsbrief. Doe je bestelling in de actieperiode en profiteer van deze gratis actie. Wil je huren en de aankoop kosten in je zak houden dan kun je kiezen uit een groot assortiment elektroniche apparatuur. Huren is goedkoper dan kopen!

2 maanden Gratis

 Bespaar geld met huren en kies voor de voordelige Skala tarieven. Bij een nieuwsbrief inschrijving direct € 120.- shoptegoed!

De eerste 2 maanden gratis

Doe je bestelling van een energiezuinig apparaat en betaal de eerste 2 maanden helemaal niets. Skala is het alternatief voor huren i.p.v. kopen! Op de website je bestelling doen, waarna je wordt gebeld om de bestelling in orde te maken en een leveringsdatum af te spreken. Profiteer van deze actie met veel voordeel.

Alles samengevat

Skala is een verhuur bedrijf van elektronische apparatuur, zoals wasmachines, computers, tablets, televisies en koelkasten. Je kunt veel huren tegen een zeer laag maand bedrag. Is huren nu beter dan kopen? Huren heeft wel veel voordelen, je hebt altijd garantie en direct vervang bij een defect. Gen zorgen dat het kapot kan gaan zodat je weer extra kosten moet maken. Je ontvangt altijd het laatste model en ben je niet tevreden dan laat je dit gewoon vervangen. Al met al huren heeft veel voordelen. Profiteer van deze actie met gratis Tablet en € 120.- bij een nieuwsbrief inschrijving en kijk een rond op de site!

2 maanden gratis + € 120.- shoptegoed

Er kan geen reactie worden achtergelaten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!