Skala voordelig huren + Gratis tablet t.w.v. € 169.-

Geplaatst op:
10/09/2020
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Samsung tablet!
Gratis Samsung Tablet bij een Skala bestelling!

Huur voordelig een wasmachine bij Skala en ontvang een gratis Samsung Tablet t.w.v. € 169.-. Voordelige Skala tarieven. Bij nieuwsbrief inschrijving € 120.- shoptegoed!

Bij Skala voordelig huren

Je huurt nu jouw gekozen apparaat extra voordelig en ontvangt € 120.- shoptegoed bij inschrijving van de nieuwsbrief. Doe je bestelling in de actieperiode en profiteer van deze actie waarbij je een gratis Samsung Tablet t.w.v. € 169.- ontvangt. Wil je huren en de aankoop kosten in je zak houden dan kun je kiezen uit een groot assortiment elektronische apparatuur. Huren is goedkoper dan kopen en heeft veel voordelen.

Gratis Samsung Tablet Bespaar geld met huren en kies voor de voordelige Skala tarieven. Bij een nieuwsbrief inschrijving direct € 120.- shoptegoed!

  • Gratis Samsung Tablet t.w.v. € 169.- ontvangen.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en cash € 120.- shoptegoed.
  • Huren is goedkoper dan kopen.
  • Geen onderhoud en reparatiekosten.
  • Bij een defect krijg je direct een nieuw apparaat.
  • Huur bv energiezuinigste koel vriescombinatie.
  • Voor meer elektronica aanbiedingen.
  • Neem een kijkje in het assortiment.

Profiteer van de Skala voordelen

Doe je bestelling van een energiezuinig apparaat en betaal de eerste 2 maanden helemaal niets. Skala is het alternatief voor huren i.p.v. kopen! Op de website je bestelling doen, waarna je wordt gebeld om de bestelling in orde te maken en een leveringsdatum af te spreken. Profiteer van deze actie met veel voordeel.

Wat is er belangrijk

Skala is een verhuur bedrijf van elektronische apparatuur, zoals wasmachines, computers, tablets, televisies en koelkasten. Je kunt veel huren tegen een zeer laag maand bedrag. Is huren nu beter dan kopen? Huren heeft wel veel voordelen, je hebt altijd garantie en direct vervang bij een defect. Gen zorgen dat het kapot kan gaan zodat je weer extra kosten moet maken. Je ontvangt altijd het laatste model en ben je niet tevreden dan laat je dit gewoon vervangen. Al met al huren heeft veel voordelen. Profiteer van deze actie met gratis Tablet en € 120.- bij een nieuwsbrief inschrijving en kijk een rond op de site!

Bij Skala € 120.- shoptegoed

Bij Skala voordelig huren en Gratis tablet t.w.v. € 169.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!