Simyo Sim only 12 GB voor €10 + Gratis aansluitkosten

Geplaatst op:
08/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
10 GB voor 10 euro
Simyo Sim only 12 GB

Bij Simyo Sim Only hoef je geen aansluitkosten van € 15 te betalen en ontvang je 12 GB voor slechts € 11 per maand! Stel zelf je ideale Sim Only samen en profiteer van de voordelen.

Simyo sim only abonnement

Wist je dat Simyo al 25 keer is uitgeroepen tot beste mobiele provider? En vanaf vandaag hebben ze de scherpste deals ooit! Tijdelijk krijg je € 2 korting op de 10 GB en 20 GB bundels. Zo kost de bundel met 12 GB data en 200 belminuten nu slechts € 10 per maand. En nummerbehoud is gratis! Of kies voor de 20 GB bundel inclusief 200 minuten bellen voor slechts € 14 per maand. Mis deze aanbieding niet!

Simyo Sim only 10 GB voor €11 + Gratis aansluitkosten

  • 12 GB + 200 min/sms – van € 11,- voor € 10,-.
  • 15 GB + 200 min/sms – van € 16,- voor € 15,-.
  • Geen aansluitkosten ter waarde van € 15,-.

Wist je dat Simyo al 15 jaar actief is in de mobiele markt en een dochteronderneming is van KPN? En nu hebben ze een mooie actie die je niet mag missen! Sluit vandaag nog een Simyo sim only abonnement af en profiteer van gratis aansluitkosten.

Het sterke punt van Simyo Sim Only is dat ze altijd de scherpste prijzen bieden en daardoor de goedkoopste aanbieder zijn in Nederland. Ze hebben een sterke focus op klantgerichtheid en zijn maar liefst twaalf keer uitgeroepen tot beste mobiele provider van Nederland. Simyo levert niet alleen producten in Nederland, maar ook in België, Spanje, Frankrijk en Duitsland.

Bij Simyo kun je jouw abonnement maandelijks bijstellen, zowel naar beneden als naar boven. Dat betekent dat je altijd de vrijheid hebt om je abonnement aan te passen aan jouw wensen en gebruik.

Waar moet je opletten

  • Alle bundels zijn maandelijks aanpasbaar naar omlaag en omhoog. Doe je ding!
  • 21 keer de beste mobiele provider volgens de Consumentenbond.
  • 12 keer verkozen tot beste mobiele provider van Nederland.
  • Je gebruikt het betrouwbare netwerk van KPN.
  • Altijd de scherpste prijs voor je sim only abonnement.
  • Meer mobiel actie en aanbiedingen vind je op Gratis247.

Een goede klantenservice

Bij Simyo Sim Only staat een goede klantenservice voor je klaar die elk probleem voor je oplost. Simyo zoekt voortdurend naar feedback van klanten om de dienstverlening steeds verder te verbeteren. Als je snel antwoord op je vraag nodig hebt, stuur dan een appje en je krijgt binnen 15 minuten hulp! Op werkdagen is de klantenservice beschikbaar van 9:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Kortom, bij Simyo Sim Only kun je niet alleen rekenen op scherpe prijzen en goede deals, maar ook op een uitstekende klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

Netwerk en internet van KPN

Goed nieuws voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en snel mobiel netwerk! Simyo maakt namelijk gebruik van het uitgebreide en razendsnelle 4G-netwerk van KPN. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende dekking en minimale storingen in heel Nederland. Met een Simyo sim only abonnement kun je dan ook zonder zorgen gebruik maken van het internet. De standaard downloadsnelheid van het netwerk is bij Simyo maximaal 225 Mbps, terwijl de uploadsnelheid oploopt tot 75 Mbps. Als je op zoek bent naar betrouwbaarheid en snelheid, is overstappen naar Simyo dus zeker het overwegen waard!

Simyo sim only doe je Ding!

Simyo Sim only 10 GB voor €11 + Gratis aansluitkosten

Laat een reactie achter.