Bij Simyo Sim only tot 72 GB Gratis per jaar

Geplaatst op:
27/11/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis aansluitkosten + 72 GB!
Bij Simyo Sim only tot 72 GB Gratis per jaar

Wanneer je voor Simyo sim only kiest betaal op dit moment geen aansluitkosten t.w.v. € 14,99. En je ontvangt tot 12 GB Gratis. Stel je eigen sim only samen en pak het voordeel.

Simyo sim only abonnement

Weet je dat Simyo is een dochteronderneming van KPN is en al 15 jaar actief is in deze markt? Ze komen nu met een mooie actie die je zeker even mag bekijken. Sluit vandaag nog een Simyo sim only abonnement af en profiteer van de Gratis aansluitkosten en Gratis tot 12 GB of Gratis 2 GB + 2 GB databundel.

Het sterke punt van Simyo sim only is dat ze de goedkoopste in Nederland zijn en altijd de scherpste prijs aanbieden. Ze zijn gefocust op klantgerichtheid en zijn twaalf keer verkozen tot beste mobiele provider van Nederland. De producten worden niet alleen in Nederland geleverd, in België, Spanje, Frankrijk en Duitsland is Simyo sim only te vinden. Bij Simyo is het mogelijk dat jouw abonnement maandelijks bij te stellen, dat doe je naar beneden en naar boven.

Waar moet je opletten  Bij Simyo Sim only tot 72 GB Gratis per jaar

  • Alle bundels zijn maandelijks aanpasbaar naar omlaag en omhoog. Doe je ding!
  • Al 21 keer de beste mobiele provider volgens de Consumentenbond.
  • 12 keer verkozen tot beste mobiele provider van Nederland.
  • Je gebruikt het betrouwbare netwerk van KPN.
  • Altijd de scherpste prijs voor je sim only abonnement.
  • Meer mobiel actie en aanbiedingen vind je op Gratis247.

Een goede klantenservice

Simyo staat klaar met een goede klantenservice die alle problemen voor je oplost. Simyo zoekt constant naar feedback van klanten, om de dienstverlening steeds verder te verbeteren. Snel antwoord op je vraag? Stuur een appje en ze helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen hebben ze tijd tussen 9:00 tot 20:00 voor je klaar en in het weekend van 10:00 tot 17:00.

Netwerk en internet van KPN

Simyo maakt gebruik van het uitgebreide en snelle KPN-netwerk. Dit betekent dat je een Simyo-abonnement profiteert van de beste dekking en weinig problemen van Nederland. Ook internet gaat bij Simyo via het KPN 4G-netwerk en werkt uitstekend. De standaard downloadsnelheid is bij Simyo maximaal 225 Mbps, de uploadsnelheid 75 Mbps. Echt de moeite waart om over te stappen.

Simyo sim only doe je Ding!

Bij Simyo Sim only tot 72 GB Gratis per jaar

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!