Simpel Sim Only 15 GB + Onbeperkt bellen nu € 8.50 pm

Geplaatst op:
20/02/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
De goedkoopste Sim Only
Simpel Sim Only 15 GB + Onbeperkt bellen nu € 8.50 pm

Simpel Sim Only laagste prijs, beste kwaliteit en stabiel Odido netwerk. Nu 10 + 5 GB data + onbeperkt bellen voor € 8.50. Geen aansluitkosten t.w.v. € 20 euro!

Simpel Sim only! Nergens goedkoper!

Maak gebruik van de exclusieve Supermatch-aanbieding van SIMPEL en profiteer van gratis aansluiting op hun bundels! Geniet van onbeperkte belminuten vanaf 7 GB met toegang tot gunstig geprijsde bundels. Ontvang zelfs 15 GB voor slechts € 8.50 per maand. Laat deze kans niet liggen!

Claim nu tot 5 GB extra data gratis en sluit je aan bij SIMPEL! Door een nieuw sim-only abonnement af te sluiten, ontvang je extra MB’s cadeau. Kies voor een sim-only met 15 GB data en onbeperkt bellen voor slechts € 8.50 per maand. De aansluitingskosten zijn geheel kosteloos.

De aanbieding van Simpel Sim OnlySimpel Supermatch 15GB deal

 • Onbeperkt bellen op alle bundels!
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20 euro!
 • 15 GB data + Onbeperkt bellen voor slechts € 8.50 p/m!
 • Stabiel netwerk van Odido (T-mobile).
 • Inclusief gratis nummerbehoud.

Supersnel 4G-internet

Stel jouw eigen bundel samen en geniet van de voordeligste prijzen. Kies het abonnement dat perfect bij jou past en meld je vandaag nog aan. Er zijn talloze scherpe abonnementsopties beschikbaar, waar je aanzienlijk kunt besparen.

Met het Odido mobiel internet van Simpel kun je gebruikmaken van het best geteste netwerk van Nederland. Je kunt er naar hartenlust surfen, gamen, filmpjes kijken en muziek luisteren. Dankzij Simpel krijg je toegang tot 4G-internetsnelheid, je kunt genieten van supersnel en stabiel mobiel internet.

Altijd nummerbehoud

Bij Simpel is het vanzelfsprekend dat je je bestaande telefoonnummer kunt behouden. Je krijgt een gloednieuwe Sim Only simkaart van Simpel met daarop jouw vertrouwde mobiele nummer. Het is goed om te weten dat nummerbehoud geheel Gratis is, Zo deze aanbieding zeker de moeite waard is om te overwegen. Hierdoor kun je maandelijks besparen op je abonnementskosten en genieten van een veel beter abonnement.

Super Snel mobiel internet

Met Simpel Sim Only heb je toegang tot snel mobiel internet met een downloadsnelheid tot 14 Mbps en een uploadsnelheid van 2 Mbps. Deze snelheid is ruim voldoende om te kunnen surfen, filmpjes te kijken of muziek te luisteren via je favoriete app.

Wat moet je weten van Simpel

 • Bestaande klanten kunnen een nieuw contract af te sluiten via www.simpel.nl/verlengen.
 • Wil je meer informatie? Ga naar de site van Simpel.
 • Voor meer sim-only acties kun je even hier kijken.
 • Controle over je kosten met het Plafond.
 • Gesprekken worden afgerond per seconde.
 • Maandelijks gratis je bundel aanpassen.
 • Je Simkaart is geschikt voor alle toestellen.
 • Levering simkaart binnen 2 dagen in de bus.
 • Altijd inzicht in je verbruik met de Mijn Simpel-app.

Waarom Sim Only van Simpel

Op zoek naar een voordelig Sim Only abonnement? Ontdek nu de aanbiedingen van Simpel! Voor slechts €2,50 per maand kun je een Sim Only abonnement afsluiten, waarmee Simpel zich onderscheidt als de meest betaalbare keuze. Met toegang tot 4G op het netwerk van Simpel, hoef je je nooit zorgen te maken over de snelheid.

Er is geen BKR-toetsing nodig en is iedereen welkom om te profiteren van de scherpe tarieven. Neem controle over je kosten door een belplafond in te stellen dat bij jou past. Stap vandaag nog over naar Simpel en geniet van de eenvoud!

De laagste prijs!

Wil je niet te veel geld uitgeven voor bellen, internetten en sms-en op je smartphone. Bij Simpel kun je profiteren van onbeperkt bellen, 15 GB data en 500 sms voor € 8.50 per maand. Je krijgt een zeer betrouwbaar netwerk en de beste service! Vergeet niet dat je nummerbehoud en de overstap gratis is en door simpel wordt geregeld. Betaal slechts € 8.50 per maand en geniet van deze unieke en zeldzame goedkope aanbieding.

Simpel Sim only voordeel 

 • Je gaat zo onbeperkt bellen.
 • Verstuur 500 sms in een maand tijd.
 • Profiteer direct van een korting van Gratis data.
 • Betaal voor leuke acties € 2.50 per maand
 • Wil je meer aanbiedingen bekijken.

De beste prijs bij Simpel

Bij Simpel kun je genieten van voordelige tarieven totdat je zelf besluit om je abonnement te wijzigen. Onlangs heeft Simpel enkele aanpassingen doorgevoerd in hun assortiment. Ik raad je ten zeerste aan om hier eens naar te kijken. Simpel biedt niet alleen geweldige deals, nu duidelijke regelingen en mogelijkheden. Dankzij de persoonlijke pagina heb je een gedetailleerd overzicht van je verbruik, zo is het eenvoudig bij te houden. Fantastisch!

Simpel Sim-only | De super deals

Simpel Sim Only 15 GB + Onbeperkt bellen nu € 8.50 pm

2 Reacties op "Simpel Sim Only 15 GB + Onbeperkt bellen nu € 8.50 pm"

 1. Heb 15 -08-22 deze actie willen verlengen maar kreeg
  Geen reactie daarop

 2. Beste klant

  We gaan ervan uit dat u Simpel heeft gebeld? En werd u niet geholpen. Helaas hebben wij hier geen invloed op.
  Als we u nog ergens mee kunnen helpen dan horen we dat graag.
  Nog een fijne dag.

Laat een reactie achter.