Kans op € 400.- Shoptegoed bij Goossens!
Geplaatst op:
21/04/2018
Geldig tot:
10/05/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Shoptegoed winnen!

Meer weten over de nieuwste interieurtrends bij Goossens? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en maak automatisch kans op € 400,- shoptegoed!

Gratis Wooninspiratie opdoen!

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van wonen en slapen. De laatste nieuwe trends en natuurlijk de lage prijzen staan centraal bij Goossens. Je vindt hier heel veel op het gebied van wonen, slapen en ontvangt gratis advies op al je vragen. Wat ook leuk is zijn de scherpe acties die ze wekelijks naar buiten brengen. Wil je de nieuwsbrief gratis ontvangen en direct kans maken op € 400.- Shoptegoed schrijf je dan snel in.

Afbeeldingsresultaat voor goossens win actieAfbeeldingsresultaat voor goossens win actieAfbeeldingsresultaat voor goossens win actie

Een prachtig assortiment

Profiteer ook deze zomer weer van de extreem hoge kortingen bij Goossens. De unieke collectie is nog nooit zo goedkoop geweest en de topkwaliteit spreekt voor zich! Mocht je dit nog niet weten, er zijn met regelmaat Sale artikelen én showroommodellen met hoge kortingen te koop die je online maar ook in de winkel kan bekijken! Ga naar winkel bij jou in de buurt en kijk of er iets voor je bij is. Zoek je meer acties over huis en tuin? Kijk dan even hier.

Hoe maak ik kans

  • Met deze actie kan iedereen meedoen die 18 jaar of ouder is.
  • Je mag slechts 1 x meedoen met deze leuke actie.
  • De uitslag is de uitslag en iedereen moet daar genoegen meenemen.
  • Je ontvangt een e-mail over producten en/of inspiratie voor je woon- en slaapinrichting.
  • De winnaar krijgt persoonlijk bericht en komt op de nieuws pagina van Goossens te staan.

Maak kans op een interieurcheque t.w.v. € 400,-

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Goossens maak je automatische kans op een shoptegoed voor een prachtig nieuw interieur! Alle deelnemer die gewonnen hebben ontvangen hierover een persoonlijk bericht en worden bekend gemaakt op de in de nieuwsbrief van Goossens. Wat heeft u te verliezen? Helemaal niets want bent u de nieuwsbrief beu, dan stopt u gewoon.

Kans op € 400.- Shoptegoed bij Goossens!

Alles weten over de huidige interieurtrends & aanbiedingen bij Goossens? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en maak automatisch kans op € 400,- shoptegoed!

Laat een reactie achter.