Gratis tickets voor Second Home Beurs

Geplaatst op:
26/02/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis tickets Second Home Beurs.
Gratis tickets voor Second Home Beurs

Gratis naar de Second Home Beurs? Bestel online je gratis tickets t.w.v. € 30.- en bezoek de Second Home beurs op 18, 19 en 20 maart in de jaarbeurs in Utrecht.

Gratis naar Second Home Beurs!

Ontvang nu gratis tickets voor de Second Home Beurs. Zoek in 25 landen jou tweede huis. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs staat in het teken voor mensen die op zoek zijn naar een tweede huis in Nederland of in het buitenland. Droomt u van een tweede huis in binnen- of buitenland? Wenst u juridische en fiscale informatie omtrent de aankoop van een tweede huis? Ontdek meer dan 25 landen, waaronder toplocaties Spanje, Frankrijk, Italië en een uitgebreid dagelijks seminar programma. Registreer u nu online en bezoek de Beurs gratis.

Gratis beleggingsinformatie

  • Bestel online gratis je tickets.
  • Plaats is Jaarbeurs te Utrecht.
  • Datum 22 t/m 24 maart 2024.
  • Tijd 10.00 uur – 17.00 uur.
  • Bestel hier je gratis tickets.
  • Voor meer huis en tuin informatie.

Zoek je een 2e huis?

Droomt u van een tweede huis in binnen- of buitenland? Wenst u juridische en fiscale informatie over de aankoop van een tweede huis? Ga opzoek in 25 landen met toplocaties in Spanje, Frankrijk, Italië en een uitgebreid dagelijks seminar programma. Op deze Home Beurs kun je interessante lezingen en presentaties van deskundigen bekijken. Ben je opzoek naar een tweede woning of een recreatiewoning is een goede voorbereiding erg belangrijk.

Er zijn belangrijk aspecten die je in de gaten moet houden. Op MySecondHome het complete aanbod van recreatiewoningen, tweede huizen en second homes. Voor de aankoop van een vakantiehuis bent u bij TopParken aan het juiste adres. Ze informeren u graag over de mogelijkheden. Kom vrijblijvend langs op een van de vakantieparken of maak een afspraak wanneer het u uitkomt. Wij heten u van harte welkom op deze beurs waar een glaasje wijn voor u klaar staat.

Gratis tickets Second Home Beurs 

Gratis tickets voor Second Home Beurs

Laat een reactie achter.