Test de nieuwe Samsung wasmachine. Doe gratis mee!

Geplaatst op:
16/11/2019
Geldig tot:
09/04/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Test deze wasmachine t.w.v. €442.-!
Test de nieuwe Samsung wasmachine. Doe gratis mee!

Samsung wil dit succes met iedereen vieren! Ze starten een programma waar iedereen de nieuwste Samsung wasmachine t.w.v. € 442.- kan testen. Schrijf je in en doe gratis mee?

Samsung wasmachine testen?

Wil je gratis meedoen met deze test? Geef je mening over deze wasmachine door je aan te melden voor het testprogramma. Geef je op en wie weet bent je de gelukkige die wasmachine mag gaan testen! Meedoen is vrijblijvend en zonder verplichting. Deze Samsung wasmachine t.w.v. € 442,- heeft gratis bezorging en plaatsing. Het test bureau   neemt automatische contact met u op.

Doe je mee? 

De prijs van deze actie is een Samsung wasmachine de je gratis mag testen. De prijs heeft een maximale waarde van € 442,-. Aan het einde van de actie wordt uit de deelnemers één winnaar getrokken die zijn wasmachine mag houden. De winnaar wordt bekend gemaakt op 8 januari 2021. Namens de sponsor van deze actie wordt de winnaar per e-mail of telefonisch geïnformeerd hoe hij of zij in het bezit van zijn of haar prijs kan worden gesteld.

Reageert een winnaar niet op deze e-mail, of reageert deze niet binnen de termijn, behouden de organisatoren zich het recht voor om een andere winnaar te trekken. Helaas mag je per huishouden 1 keer meedoen aan deze leuke actie. Door je persoonsgegevens achter te laten en toestemming te geven voor kunnen de organisatoren de winnaar benaderen via e-mail en telefoon.

Wat moet je weten

  • Natuurlijk kun je gratis deelnemen aan deze actie.
  • Geef je mening en test deze Samsung wasmachine € 442.-.
  • Wil je meer weten over deze actie?
  • Vindt je prijzen winnen leuk? Hier vind je meer acties.
  • Inclusief garantie en plaatsing.
  • Meld je gratis aan voor testpersoon.
  • Wat je test mag je houden!

Wasmachine van Samsung

Ben je op zoek naar een wasmachine? Dit merk biedt een ruim assortiment met wasmachines , zelfs wasmachines van 10 kg. Met innovatieve functies, Eco Bubble-techniek en QuickDrive-technologie zorgen Samsung-wasmachines op een energiezuinige en snelle manier voor een schone was. En is een groot voordeel van Samsung-wasmachines dat ze op 1.400 tot 1.600 toeren per minuut draaien. Dit komt het droogeffect ten goede.

Een Samsung wasmachine! Iets voor jou?

Test de nieuwe Samsung wasmachine. Doe gratis mee!

2 Reacties op "Test de nieuwe Samsung wasmachine. Doe gratis mee!"

  1. Leuke inspiratie van Samsung zit modern uit hij is stil alleen op einde signaal haard maar valt mee voor mij juist beter want wasmachine lig op zolder nog en min punt witwAs tel lange programma en niet echt wit maar voor de rest heeft bied hij veel mogelijkheden als uitstel was of bij voelen tijdens wassen en z.b

  2. Leuke design snel programma van 15 min en 30 min

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!