Robin Mobile (Budget Mobiel) met gratis Happy Plugs

Geplaatst op:
03/09/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Voordelig onbeperkt internet!
Robin Mobile (Budget Mobiel) met gratis Happy Plugs t.w.v. € 79,-

Gratis overstap bij Robin Mobile (Budget Mobiel) met onbeperkt bellen, sms’s en internetdata. Nú met gratis Happy Plugs t.w.v. € 79,-. Alles via het betrouwbare KPN-netwerk.

Robin Mobile met gratis Happy Plugs t.w.v. € 79,-

Bij Robin Mobile ontvangt je een simkaart ter waarde van € 9,95. En dat is nog niet alles! Je krijgt voor € 20,- een all in pakket met onbeperkt bellen, sms en internet data met hoge snelheid. Dit is de Sim Only aanbieder voor mobiel bellen, sms’en én internetten. En dat via het betrouwbare KPN-netwerk. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Én als je klant wordt ontvang je zwarte Happy Plugs Air 1 cadeau t.w.v. € 79,-. Mooi meegenomen, toch?

Simkaart t.w.v. € 9.95Robin Mobile (Budget Mobiel) met gratis Happy Plugs t.w.v. € 79,-

  • Ontvang bij Robin Mobile een simkaart van € 9,95.
  • Je betaalt geen aansluitkosten.
  • Een onbeperkt abonnement van € 19.95.
  • Stabiel KPN netwerk en goede klantenservice.
  • Nummerbehoud bij overstap.
  • Buitenland voordelen.
  • Altijd een vast bedrag per maand. (nooit hoger).
  • Heb je interesse of wil je meer informatie?
  • Voor meer telecom aanbiedingen.

Stap over en pak het voordeel!

Een simkaart ter waarde van € 9,95 bij elk afgesloten Robin Mobile Consument abonnement. Je hoeft niet meer op de bel en internetkosten te letten, je betaalt een vast bedrag per maand. Wil je meer mogelijkheden wilt, kun je kiezen uit meerdere opties.

Robin heeft 4 sim only abonnementen met onbeperkt bellen, sms’en en internet: Robin Junior, Robin Gewoon Snel, Robin super Snel 4G en Robin Pijl Snel 4G. Alles onbeperkt, maandelijks opzegbaar, voorzien van verschillende internetsnelheden en mogelijkheden. Stap vandaag nog over en profiteer van dit aanbod.

Afbeeldingsresultaat voor robin mobile 

Over Robin Mobile

Robin Mobile (Budget Mobiel) is een begrip op de Nederlandse telecommarkt en is opgestart in juni 2012. Reden Wilfred Rottier zag dat bij consumenten veel onvrede was. De klachten bestonden uit te veel betaalde bedragen door het overschrijden van de bel-bundel. Maar er waren ook diverse klachten over de afgesloten contracten. Rottier merkte dat er in de telecommarkt iets moest veranderen. Dat is de reden dat Rottier in 2013 Robin Mobile oprichten. De eerste mobiele provider met een echt onbeperkt product. Samen met KPN is deze een organisatie die het beste en goedkoopste netwerk aanbied.

Wat moet je weten

Ben je opzoek naar een stabiel 4G netwerk met onbeperkt internetten, bellen en sms’en voor een bedrag van 19.95 euro + simkaart ter waarde van 9,95 euro. Dit is gewoon de beste en goedkoopste deal waar jij naar opzoek bent. Maak een keuze uit Robin Junior, Robin gewoon snel, Robin supersnel en Robin pijlsnel. Start direct met besparen op je maandelijkse kosten en ervaar het KPN / Robin mobiel netwerk. De beste service en ondersteuning vindt je bij deze provider.

Robin Mobile met simkaart!

Robin Mobile (Budget Mobiel) met gratis Happy Plugs t.w.v. € 79,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!