Rivella Original fles of blik gratis proberen | Geld Terug Actie

Geplaatst op:
26/05/2020
Geldig tot:
18/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis blikje!
Rivella Original 1 liter fles gratis proberen | Geld Terug Actie

Wil je Rivella Original 1 liter fles eens gratis proberen? Ontvang het volledige aankoopbedrag terug van 1 fles of blik Rivella. Profiteer nu van deze aanbieding!

Rivella Original Gratis proberen?

Maak nu gebruik van de geweldige aanbieding waarbij je het volledige aankoopbedrag terugkrijgt van 1 fles of blik Rivella. Deze actie is geldig voor de 0.5, 1 en 1.5 liter flessen en de 4-pack Rivella in blik. Het enige wat je hoeft te doen, is je kassabon uploaden en binnen 2 werkdagen ontvang je het geld terug. Wacht niet langer en profiteer nu van deze fantastische aanbieding!

Haast je naar de supermarkt en koop een blik Rivella Original! Zorg ervoor dat je de kassabon bewaart, je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Voor je de kassabon kunt uploaden, wordt er gevraagd om een paar gegevens, een beoordeling en je leeftijd. Binnen 10 dagen ontvang je het geld op je bankrekening via het online platform.

Rivella is een licht sprankelende en heerlijk verfrissende frisdrank, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het recept van Rivella is geheim, we kunnen je wel vertellen dat het is samengesteld uit een mix van kruiden- en vruchtenextracten. Dit zorgt voor de kenmerkende verfrissende smaak. Probeer het nu zelf en geniet van de smaak van Rivella!

Snel naar de winkel!

Deze actie loopt tot en met 30 december. Het mooie van Geld Terug Acties is dat je het product gratis ontvangt. Het is van groot belang dat het geld daadwerkelijk op je rekening gestort wordt. Ben je bereid om een beetje moeite te doen, kun je met deze leuke acties veel geld besparen. Het is nog eens leuk om acties op te zoeken en te profiteren van het gratis voordeel. Gratis247 helpt je uiteraard met het vinden van de leukste acties.

Let op! Dit product is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde winkels. Het is niet verkrijgbaar bij Jumbo, Spar, Nettorama, MCD en Lidl. Bekijk de exacte winkels op de kaart om te zien waar je het product kunt kopen.

Hoe werk de actie

  • Koop het product Rivella Original in de supermarkt bij jou in de buurt.
  • Bewaar de kassabon om je geld terug te vragen.
  • Om te starten kies je voor ‘Insturen’ in het app-menu.
  • Upload een scherpe foto van de kassabon & scan de streepjescodes van het actieproduct.
  • Vul je gegevens en ontvang binnen 10 dagen je geld terug.
  • Wil je meer producten met een Geld Terug Actie?

Rivella Original 1 liter fles gratis proberen

Rivella Original 1 liter fles gratis proberen | Geld Terug Actie

Laat een reactie achter.