Rivella Pineapple 1,5 Liter gratis proberen | Geld Terug Actie

Geplaatst op:
14/08/2019
Geldig tot:
23/12/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Geld Terug Acties!
Rivella Pineapple 1,5 Liter gratis proberen | Geld Terug Actie

Wil je Rivella Pineapple eens gratis proberen? Koop in de supermarkt 1,5 liter fles met de smaak Pineapple. Maak een foto van de kassabon en ontvang je geld retour.

Rivella Pineapple proberen?

Snel naar de supermarkt en koop een 1,5 liter Rivella Pineapple. Het is belangrijk dat je de kassabon bewaart om het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen. Via het onlineplatform ontvang je binnen 10 dagen je geld op je bankrekening. Na je aankoop van een fles Rivella Pineapple van 1,5 liter in de supermarkt, maak je een foto van de kassabon en ontvang het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

De beschikbaarheid staat vermeld onder de verstuur button. Het is belangrijk dat je dit controleert voordat je een fles koopt. De actie loopt uiterlijk tot en met 30 augustus. Het leuke van Geld Terug Acties is dat je uiteindelijk het product gratis ontvangt. Het is wel belangrijk dat het geld eerst op je rekening is gestort. Voor iedereen die deze leuke acties wil volgen en er een beetje moeite voor wil doen is er veel geld te besparen. En het is nog leuk om acties te zoeken en te profiteren van het Gratis voordeel. Natuurlijk helpt Gratis247 je met de leukste acties.

Hoe werk de actie

  • Koop het product Rivella Pineapple in de supermarkt bij jou in de buurt.
  • Bewaar de kassabon om je geld terug te vragen.
  • Om te starten kies je voor ‘Insturen’ in het app-menu.
  • Upload een scherpe foto van de kassabon & scan de streepjescodes van het actieproduct.
  • Vul je gegevens en ontvang binnen 10 dagen je geld terug.
  • Wil je meer producten met een Geld Terug Actie?

Contact adres

Heb je een vraag, klacht of opmerking? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Heb je jouw vraag niet gevonden? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of door ons te bellen of mailen, we helpen je graag. Vrumona Consumentenservice Antwoordnummer 2210 3970 WD Bunnik T: 0800 878 6662

Rivella Pineapple 1,5 Liter gratis proberen?

Rivella Pineapple 1,5 Liter gratis proberen | Geld Terug Actie

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!