Rivella Original 1 liter fles gratis proberen | Geld Terug Actie

Geplaatst op:
20/06/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis blikje!
Rivella Original 1 liter fles gratis proberen | Geld Terug Actie

Wil je Rivella Original 1 liter fles eens gratis proberen? Koop in de supermarkt blik met de smaak Original. Maak een foto van de kassabon en ontvang je geld retour.

Rivella Original proberen?

Snel naar de supermarkt en koop een blik Rivella Original. Het is belangrijk dat je de kassabon bewaart om het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen. Voordat je de kassabon kan uploaden, worden er een paar vragen gesteld (o.a. beoordeling en leeftijd). Via het onlineplatform ontvang je binnen 10 dagen je geld op je bankrekening. Na je aankoop van een blik Rivella in de supermarkt maak je een foto van de kassabon en ontvang het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Rivella is de licht sprankelende en lekker verfrissende frisdrank met natuurlijke ingrediënten. Het recept van Rivella is geheim, wat we wel kunnen vertellen is dat Rivella gemaakt wordt met natuurlijke ingrediënten met een mix van kruiden en vruchtenextracten. Dit zorgt voor de typisch verfrissende smaak.

Snel naar de winkel!

De actie loopt uiterlijk tot en met 30 december. Het leuke van Geld Terug Acties is dat je het product gratis ontvangt. Het is belangrijk dat het geld op je rekening is gestort. Voor iedereen die deze leuke acties wil volgen en er een beetje moeite voor wil doen is er veel geld te besparen. En het is nog leuk om acties te zoeken en te profiteren van het Gratis voordeel. Natuurlijk helpt Gratis247 je met de leukste acties.

Let op! Dit product is alleen te koop bij eenn van de deelnemende winkels. Niet verkrijgbaar bij Jumbo, Spar, Nettorama, MCD en Lidl. Bekijk de exacte winkels op de kaart.

Hoe werk de actie

  • Koop het product Rivella Original in de supermarkt bij jou in de buurt.
  • Bewaar de kassabon om je geld terug te vragen.
  • Om te starten kies je voor ‘Insturen’ in het app-menu.
  • Upload een scherpe foto van de kassabon & scan de streepjescodes van het actieproduct.
  • Vul je gegevens en ontvang binnen 10 dagen je geld terug.
  • Wil je meer producten met een Geld Terug Actie?

Rivella Original 1 liter fles gratis proberen

Rivella Original 1 liter fles gratis proberen | Geld Terug Actie

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!