RITEL actie met kans op Droomreis t.w.v. € 1500.-

Geplaatst op:
15/08/2018
Geldig tot:
13/01/2020
Categorie:
Uw voordeel:
Win een prijs bij een abonnement!
RITEL actie met kans op Droomreis t.w.v. € 1500.-

Ritel bestaat 25 jaar en organiseren een Ritel actie waarbij je elke maand een droomreis t.w.v. € 1500,- of een Nissan Micra N-sport t.w.v. € 22.500. kunt winnen.

Ritel actie met kans op een auto

Sluit een voordelig abonnement af of koop een product bij Ritel en maak kans op droomreis t.w.v. € 1500,- of een Nissan Micra N-sport t.w.v. € 22.500. Bij deze Ritel actie heb je de keuze uit diverse gratis producten. Sluit een goedkoop abonnement af en profiteer van de goedkoopste prijs en betaal maandelijks een gering bedrag voor een abonnement. Je kunt meespelen met je kassabon waar een unieke code op staat.

Hoe doe je mee 

Ritel bestaat 25 jaar en willen dat met hun klanten vieren! Doe een aankoop in een van de winkels of op www.ritel.nl en speel gratis mee en mooie prijzen winnen. In de periode tot en met 31 december 2019 staat op je aankoopbon of op je verzendbevestiging een unieke wincode, met deze code kun je deelnemen.

De wincode is geldig in de maand waarin je de code activeert. Dezelfde wincode is geldig voor de hoofdprijs die ter afsluiting van het 25-jarig jubileum wordt verloot! Je kunt zo vaak meespelen en de kans op het winnen van prijzen vergroten door meerdere wincodes in te voeren! Je moet hiervoor wel meerdere producten kopen.

Ben je de winnaar van de droomreis mag jezelf de bestemming en het moment van de reis kiezen, de boeking dient vóór 31 december 2020 gedaan te worden. In januari speelt u automatische mee voor de hoofdprijs de Nissan Micro N-Sport t.w.v. €22.500,-. Let op zorg wel dat u voor 12 januari 2020 de code activeert!

RITEL actie met kans op Droomreis t.w.v. € 1500.-

Prijzen trekking Ritel actie

  • Augustus maandag 9 september 19:00 uur.
  • September maandag 14 oktober 19:00 uur.
  • Oktober maandag 11 november 19:00 uur.
  • November maandag 9 december 19:00 uur.
  • December maandag 13 januari 19:00 uur.
  • Trekking hoofdprijs maandag 20 januari 19:00 uur.

Gratis cadeau bij Ritel!

Kies je eigen gratis cadeau bij een telefoonabonnement of een Simkaart. Een telefoonabonnement met gratis cadeau is in verschillende combinaties mogelijk bij Ritel. Bekijk alle mogelijkheden op de Ritel site. Kies je gratis cadeau uit en het merk of model wat jij graag wil hebben. Deze Ritel actie heeft speciaal voor deze aanbiedingen veel verschillende mogelijkheden geselecteerd.

Ruime keus 

Er is een ruime keuze van verschillende gratis cadeaus. Een andere mogelijkheid is om naast het cadeau een telefoon bij het abonnement te kiezen. Op deze manier heb je een telefoon abonnement met Cadeau en telefoon. Diverse providers kunnen worden afgesloten met gratis cadeau bij deze Ritel actie. Heb je eenmaal een telefoon abonnement en gratis cadeau hebt gekozen, kijk wat de maandelijkse kosten zullen worden. Natuurlijk ontvang je de laptop niet helemaal gratis! Alle kosten op een rij, zul je zien dat dit een goedkope deal is. Veel plezier met met je keuze en wil je acties bekijken doe dat hier.

RITEL actie na een aankoop! 

RITEL actie met kans op Droomreis t.w.v. € 1500.-

Laat een reactie achter.