Red de Galberen en 2 kaartjes voor Felida Big Cat Centre

Geplaatst op:
14/08/2020
Geldig tot:
15/09/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win 2 vrijkaartjes!
Red de Galberen en 2 kaartjes voor Felida Big Cat Centre

Wil je Gratis naar het FELIDA Big Cat Centre in Friesland? Teken eenvoudig deze petitie om de Galberen in Vietnam te redden.

Red de Galberen

Wilt u de Galberen helpen? Dit doet u door de petitie te teken om zo de Vietnamese overheid onder druk te zetten die niet voldoende haar best om de ongeveer 800 beren te redden. Er wordt bij de beren gal afgenomen daar door hebben ze pijn, honger en dorst! Teken snel deze petitie en maak je kans op 2 toegangskaartjes voor het FELIDA Big Cat Centre in Friesland!  Help mee en zorg met je stem dat deze wrede galbeerindustrie in Vietnam definitief stopt!

Laat je stem horen

Door de petitie te teken laat je de Vietnamese weten dat dit direct moet stoppen. Ze moeten snel stappen ondernemen en de beren niet langer gebruiken voor de productie van berengal. De galboerderijen moeten zich aan de regels houden, zo niet volgen er straffe van boetes en inbeslagnames. Het streven is dat alle galbeerboerderijen in 2020 worden gesloten en dat de illegaal gehouden beren worden gered en naar opvangcentra gaan.

Ga je tekenen om met deze petitie de galbeerindustrie in Vietnam te stoppen? Je maakt kans op 2 toegangskaartjes voor het FELIDA Big Cat Centre! De winnaar ontvangt hierover z.s.m. bericht. Er zijn meer actie waar je leuke prijzen kunt winnen, bekijk ze hier. Vooral de dieren liefhebbers onder ons teken deze petitie en helpen met het bestrijden van dierenleed. Schrijf je in het help dit goede doel. Doe je gratis mee?

Waarom meedoen?

  • Meedoen is helemaal gratis en zonder verplichting.
  • Win 2 kaartjes voor FELIDA Big Cat Centre in Friesland.
  • Teken de petitie en Red de beren.
  • Help dit goede doel zonder dat het je geld kost.

Red de Galberen

Red de Galberen en 2 kaartjes voor Felida Big Cat Centre

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!