Lees bij Readly 2 maanden Gratis 4.829 tijdschriften

Geplaatst op:
14/10/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Bijna Gratis lezen!
Lees bij Readly 2 maanden Gratis 4.829 tijdschriften

Lees bij Readly met je mobiel of tablet 2 maanden onbeperkt 4.000 tijdschriften. Je kunt eenvoudig offline lezen, bewaren en delen met de familie.

Lees bij Ready Gratis je tijdschriften

Bij Readly heb je voor lage kosten onbeperkt leesplezier en toegang tot 4.800+ magazines. U betaalt de eerste 2 maanden helemaal niets en daarna € 9.99. Dat is een lage vergoeding voor het leesplezier wat u ervoor terugkrijgt. Maak een keuze uit de beste Magazines die bij de grootste uitgevers uit Nederland en België zijn aangesloten.

U kunt alle tijdschriften offline lezen na het downloaden ervan en zo op elke apparaat, mobiel, tablet en computer u tijdschriften lezen. Het account delen met de familie is geen probleem, er zijn 5 gebruikersprofielen beschikbaar en dat is mooi meegenomen. Van een contract of opzegtermijn is geen sprake u kunt eenvoudig op elk moment opzeggen en stoppen. Dit betekent dat je nu duizenden tijdschriften gratis kunt lezen vanaf je computer, laptop, telefoon of tablet. Probeer het nu gratis!

Lees wat je wilt met Readly

Lees bij 2 maanden Gratis 4.829 tijdschriften Lees bij 2 maanden Gratis 4.829 tijdschriften Lees bij Readly 2 maanden Gratis 4.829 tijdschriften

Wat moet je weten

Het aanbod is 2 maanden Readly voor slechts niets. Deze actie is alleen voor nieuwe klanten die nog geen actief Readly abonnement hebben. Het is niet mogelijk dit te combineren met andere aanbiedingen. Zijn de twee maanden verlopen gaat u een standaardprijs per abonnement van € 9,99 per maand betalen en op elk moment worden opgezegd.

  • Keuze uit 4.829 toptitels van beste tijdschriften.
  • Er is een Gezinstoegang van 5 profielen.
  • U ontvangt altijd de laatste uitgave van een magazine.
  • Overal offline lezen op je telefoon, tablet en computer.
  • Op zeggen is geen probleem, mogelijk op elk moment van de dag.
  • Wil je tijdschriftacties bekijken?

Over Readly

Weet je dat Readly de nieuwe manier van lezen is op tablet- en smartphones. De taak van deze onderneming is eenvoudig! Ze willen voorop lopen in de revolutie van digitale magazines. De deskundige teams hebben 25 jaar werkervaring vergaard bij uitgeverijen en omroepen en in de gaming-branche. Het hoofdkwartier van Readly staat in Zweden.

Readly gaat de gehele maand juli 2020 terug ‘1 maand GRATIS’ actie! Lees, download en bewaar zeker 4.000 magazines voor een vast bedrag per maand. Extra toegang voor 5 Familieleden plus annuleren bij uitkomst.

Kom je lezen bij Readly?

Lees bij Readly 2 maanden Gratis 4.829 tijdschriften

Laat een reactie achter.