Nu Gratis 5G bij elk KPN mobiel abonnement

Geplaatst op:
25/02/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 5G
Nu Gratis 5G bij elk KPN mobiel abonnement

Even geen Wifi en toch overal bereikbaar! Met het 5G netwerk van KPN mobiel profiteer je van Gratis 5G bij elk abonnement. Lekker snel en stabiel internet.

KPN mobiel snel en stabiel

Wil je overal online zijn met je laptop, tablet en telefoon zonder WiFi. Via het stabiele en supersnelle 5G-netwerk is dit nu extra voordelig. Sluit een goedkoop KPN mobiel abonnement af en ontvang er het Gratis 5G bij. Eindeloos Spotify luisteren of YouTube filmpjes bekijken en natuurlijk bellen voor een scherpe prijs inclusief Gratis 5G.

Nu gratis een KPN buitenlandbundel!              KPN mobiel internet onbeperkt? Onbeperktinternet.com       Nu Gratis 5G bij elk KPN mobiel abonnement

5G-netwerk van KPN

5G is de 5e generatie van KPN mobiel en op dit moment het snelste en zeer stabiel internet. Het is de vervanger van 4G netwerk. Een van de grootste vooruitgang is de snelle reactietijd. Met 5G kunnen er met meer mensen samen nóg sneller en soepeler muziek downloaden, films streamen en cloud-gamen via de mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk om op drukke plekken, zoals in stadions en festivals optimaal van je internet verbinding te genieten.
Dit is belangrijk om te weten: De 5G-frequentie voor hogere snelheden is in 2022 beschikbaar voor Nederlandse telecomaanbieders.

5G op jouw KPN mobiel toestel

Maak je nu gebruik van 4G, is een andere simkaart niet nodig voor het 5G netwerk. Werk je huidige simkaart niet op het 4G-netwerk? Neemt KPN mobiel contact met je op voor een nieuwe 5G netwerkkaart. Is je toestel 5G ready is en we 5G lanceren, ontvang je automatisch 5G. Bovenin je scherm zie je direct of je telefoon verbonden is met 4G of 5G.

Snelheden waar je niet om heen kan!

Met 5G van KPN ga je voor de maximale downloadsnelheid van 500 Mbit/s en de gemiddelde snelheid is 240 Mbit/s. Met een maximale uploadsnelheid van 100 Mbit/s en een gemiddelde snelheid van 50 Mbit/s blaas je alles omver. Deze hoge snelheid word gehaald bij ideale omstandigheden. Er zijn omstandigheden die ervoor zorgen dat de werkelijke snelheid lager ligt. Dit noemen ze de gemiddelde snelheid. Wil je meer mobiel acties bekijken?

Het beste van KPN mobiel 5G

 

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!