Probeer HealthCity met de gratis dagpas!

Geplaatst op:
27/06/2020
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis dagpas!

We mogen weer gaan sporten! Ga dit lekker doen bij HealthCity met de gratis dagpas. Maak kennis met de sportfaciliteiten van HealthCity. Meld je aan bij een vestiging in de buurt.

Gratis dagpas van HealthCity

Vraag een gratis dagpas aan en leef je 1 dag gratis uit bij HealthCity. Bij diverse vestigingen kun je gratis gebruik maken van de vele faciliteiten. Zwembad, sauna, zonnebank, jacuzzi en kruidenbad. Wil je eens uitproberen wat HealthCity voor jou kan doen? Maak gebruik van HealthCity met gratis dagpas en kom een dag sporten en ervaar het zelf. Laat snel je gegevens achter door het formulier in te vullen en meld je bij een vestiging bij jou in de buurt.

Fitness en veel meer!Probeer HealthCity met de gratis dagpas!

  • Er zijn gecertificeerde Personal Trainers die je kunnen helpen.
  • Maak gebruik ven de professionele begeleiding en voedingsadviezen.
  • Alle nieuwste en modernste trainingsvormen zijn aanwezig.
  • De laatste ontwikkelde fitness apparatuur die je mag gebruiken.
  • Gratis de nieuwste groepslessen (O.a. Les Mills).
  • Gratis gebruik van sauna, kinderopvang en drankjes.
  • Vraag hier de dagpas aan!
  • Zoek je meer gratis producten?

Coronavirus 

Vele wel zullen het wel weten dat de overheid op advies van het RIVM, nieuwe maatregelen aangekondigd heeft over het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus. Natuurlijk staat de veiligheid en gezondheid van de sporters op de eerste plaats. HealthCity zal de aangekondigde maatregelen strikt opvolgen in ieder geval tot en met 1 July. Wel moeten ze zich strikt aan de regels houden dat er niet meer dan 100 leden in 1 ruimte mogen zijn.

Daarbij zal het maximum aantal deelnemers per groepsles worden verlaagd. (ook i.v.m. het kunnen creëren van minimaal 1,5 meter ruimte tussen de deelnemers). Reserveren via de HealthCity app wordt nog belangrijker om de problemen te voorkomen. Het is verstandig om te gaan trainen buiten piektijden raden ze ten zeerste aan! (tussen 12.00 en 17.00 uur is het rustig op de club of na 21.00 uur). Ben je nog geen lid maak gratis gebruik van de dagpas om eens te kijken of een abonnement iets voor je is.

HealthCity met gratis dagpas

Probeer HealthCity met gratis dagpas!

Een Reactie op "Probeer HealthCity met de gratis dagpas!"

  1. Ik heb terug zin om gaan sporten

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!