Private Lease van de FIAT 500 is zo gek nog niet!

Geplaatst op:
22/12/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Goedkoop een Fiat leasen
Private Lease van de FIAT 500 is zo gek nog niet!

Onbezorgd Autorijden is eigenlijk Private Lease! Het is nu mogelijk om de Fiat 500 Mirror voor een vast bedrag per maand te rijden. Pak je voordeel!

Fiat 500 Private Lease

Wat is nu verstandig een auto kopen of Private lease? Dit is voor iedereen anders. Met cash op de bank een nieuwe auto kopen of een auto leasen. Met het geld dat je overhoud een mooie wereldreis maken of een nieuwe keuken kopen het kan allemaal. Een Fiat 500 private lease is nog zo gek niet! De prijs van de lease auto is all-in en hiervoor krijg je volledige service, onderhoud, banden, schadeherstel. Je betaalt geen wegenbelasting en de verzekering is allrisk. Het enige wat je zelf moet doen is tanken en natuurlijk betalen. Het is ook mogelijk om de Fiat 500 Mirror te leasen met een mooi voordeel.

Wat kun je verwachtenOnbezorgd Autorijden is eigenlijk Private Lease! Het is nu mogelijk om de Fiat 500 Mirror voor een vastbedrag per maand te rijden. Pak je voordeel!

  • Voorzien van een U-connect navigatie met Apple Carplay.
  • Een automatische regelaar voor Climate Control.
  • Zelfs de Cruise Control ontbreekt niet
  • Handige Parkeersensoren.
  • Stoere 16” Lichtmetalen velgen.
  • Regen en lichtsensor.
  • Heb je interesse? Klik hier.

Fiat voor de sportieve rijder

Zou je graag deze stoere bak willen rijden? Overweeg een Private Lease en laat je informeren. De nieuwste Fiat 500 mirror heeft de laatste hypermoderne snufjes. Deze Fiat is standaard voorzien van U-connect navigatie met Apple Carplay, Climate Control, Cruise Control, Parkeersensoren, 16” lichtmetalen velgen en regen- en lichtsensoren. Je rijdt een Fiat Lease vanaf € 239,- per maand voor 60 maanden en 7500 km. Veel veilige kilometers!

Kies je voor deze Fiat 500 Mirror met de laatste connectiviteitsoplossingen! Deze Fiat 500 is een auto van luxe en de beste rijeigenschappen. Door de ideale wegligging rijdt deze levende legende handig en comfortabel in de stad en op de snelweg. Dat is verstandig en slim rijden in de Fiat 500. Uniek en ondeugend. Modern en innovatief.

Private Lease van de FIAT 500

Private Lease van de FIAT 500 is zo gek nog niet!

Laat een reactie achter.