Gratis Kitten geboortebox met kittenvoeding

Geplaatst op:
23/01/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Geboorte box!
Gratis Kitten geboorte box met kittenvoeding

Wil jij je kitten eens verwennen met kittenvoeding van Royal Canin? Vraag gratis de Kitten geboorte box aan met allerlei nuttige en leuk artikelen.

Geboortebox met kittenvoeding

Krijg je poes binnenkort een leuk nestje kittens of heb je de gezinsuitbreiding nu in huis? Vraag snel de Royal Canin Kitten Geboorte box aan. Hierin zit leuke en nuttige informatie, tips en handige artikelen die je helpen met de beste verzorging voor moederpoes en haar nieuwe kroost. Ben je in het bezit of krijg je binnenkort een kleine kitten? Zorg dat je nieuwe huisvriend een gezonde start maakt door gebruik te maken van deze gratis actie.

Je kunt nu gratis en voor niets 100% natuurlijke kittenvoeding ontvangen. Een klein verpakking kittenvoeding geeft je kitten ruim voldoende tijd om van de voeding te proeven. Een kitten van 16 weken met een gewicht van circa 2 kilo kan er bijna een maand van eten.

Wat zit er in de Geboortebox:

  • Een activiteitenslang voor de kat en kittens.
  • Royal Canin Mother & Babycat-brokjes en mousse.
  • Brochure met nuttige informatie en tips.
  • € 7,50 korting op Royal Canin kittenvoeding.
  • Handige maatbeker voor juiste hoeveelheid brokjes.

Gratis Sample 

Royal Canin krijgt heel vaak verzoeken om proefzakjes gratis weg te geven. We begrijpen dat je de nieuwe voeding eerst wilt uitproberen. Bij Royal Canin doen ze dat op een andere manier. Ze vinden een proefzakje te klein om echt een goede indruk van de voeding te kunnen krijgen. Zo hanteren ze de Gratis Kitten geboorte box met kittenvoeding.

Smaakgarantie

Een smaakgarantie houdt in dat je een klein verpakking van de producten kunt aanschaffen om deze voeding te proberen. Mocht onverhoopt blijken dat de voeding niet bij jouw dier past, kun je een beroep doen op deze garantie. Dat kan door de verpakking (met het merendeel van de voeding), samen met de kassabon, in overleg met het CareTeam terug te brengen naar één van onze Kroondealer-verkooppunten, in ruil voor een vergoeding. Veel plezier met het uitproberen van deze voeding.

Gratis 100% natuurlijke kittenvoeding

Gratis Kitten geboorte box met kittenvoeding

2 Reacties op "Gratis Kitten geboortebox met kittenvoeding"

  1. ik wil graag zo geboorte box willen voor me kitten katertje scar hij is nu 7 weken oud

  2. Graag voor mijn kitten van 6 maanden oud.

Laat een reactie achter.