Postcode miljoenenjacht nu 1e mnd Gratis

Geplaatst op:
12/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. € 15
Postcode miljoenenjacht HEMA cadeaubon + 1e mnd Gratis

Meespelen met de postcode miljoenenjacht. De Prijzenpot is in 2024 weer groter. Maak direct kans op 100.000 euro. Speel 1e maand Gratis mee en win direct een hoge prijs.

Postcode miljoenenjacht actie!

Met de postcode miljoenenjacht maakt u wekelijks kans op € 1 MILJOEN. Daarnaast speelt u mee voor alle prijzen uit de maandelijkse trekking, waaronder de Straatprijs van € 25.000,- en de Postcode dagprijs van € 100000,-.

 • Speel de 1e maand Gratis.
 • Direct kans op € 100000,-.
 • Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. € 15,-.

De uitslagen van de postcodeloterij kunnen in jouw voordeel vallen, wellicht is het de moeite waard om mee te doen aan de postcode miljoenenjacht. Hier maak je direct kans op € 50.000,- en een BMW. Na inschrijving is er zelfs de mogelijkheid om een aanzienlijk geldbedrag op je bankrekening te ontvangen, en dit bedrag is belastingvrij, wat natuurlijk erg aantrekkelijk is. Iedereen heeft de kans om extra prijzen te winnen, variërend van € 10.000,-, € 5.000,-, € 2.500,-, € 1.000,- tot € 250,- in de postcode miljoenenjacht.

Wat kun je verwachten

 • Wekelijks Gratis kans op € 1 MILJOEN tijdens Postcode miljoenenjacht.
 • De kosten van een lot zijn € 15.25 inclusief de StraatprijsVerdubbelaar van € 1,25 per trekking.
 • Wilt u meespelen zonder StraatprijsVerdubbelaar dat kan natuurlijk.
 • Alle prijzen gaan er zeker uit! Vele mensen maken kans op de vele geldprijzen en cadeaus.
 • De Postcode Loterij steunt vele goede doelen uw inzet werkt mee met het verbeteren van de wereld.
 • Speel bewust dat wil zeggen kunt u het betalen doe mee!
 • De deelnemer maakt kans op de mooiste prijzen met een extra lot maakt u extra kans.
 • Voor meer informatie over deelname aan de Nationale Postcode Loterij, kijk op postcodeloterij.nl.

Postcode miljoenenjacht is er voor jou!

Zou je graag aanwezig willen zijn volgende keer? Neem een lot en betaal slechts € 15,25 per maand om mogelijk miljoenen op je rekening gestort te krijgen. Iedereen die deelneemt, maakt kans op duizenden prijzen die maandelijks worden uitgereikt. Je kunt met meerdere loten per persoon meespelen om je kansen te verdubbelen. Het is een kwestie van niet meedoen is niet winnen! Doe je  mee met de Postcode Miljoenenjacht?

Wat is de postcode loterij

De Nationale Postcode miljoenenjacht is de grootste goede doelenloterij van Nederland. De opbrengst van elk lot dat verkocht is, gaat voor de helft naar een goed doel. Enkele van deze goede doelen zijn: Save the Children, Sea Shepherd, Oranje Fonds, Oxfam Novib, Amnesty International en nog tientallen anderen.

Gratis247 houdt alle aanbiedingen van de Postcode miljoenenjacht in de gaten! Wil je meer acties van de postcodeloterij bekijken? Kijk even op onze site. Maak samen met je buren kans op 1 miljoen euro in de Miljoenenjacht! Ga nu meespelen met de Postcode Loterij en maak direct op € 100000. U speelt gegarandeerd de eerste maand gratis in de Postcode miljoenenjacht.

Postcode miljoenenjacht met veel cash!

Postcode miljoenenjacht HEMA cadeaubon + 1e mnd Gratis

Laat een reactie achter.