Postcode miljoenenjacht 425.9 miljoen in 2023

Geplaatst op:
25/12/2020
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. € 15
Postcode miljoenenjacht 425.9 miljoen in 2023

Meespelen met de postcode miljoenenjacht. De Prijzenpot is in 2023 weer groter. Maak direct kans op 100.000 euro. Speel 1e maand Gratis en Gratis HEMA cadeaubon t.w.v. € 15.

Postcode miljoenenjacht actie!

Met de postcode miljoenenjacht maakt u wekelijks kans op € 1 MILJOEN. Daarnaast speelt u mee voor alle prijzen uit de maandelijkse trekking, waaronder de Straatprijs van € 25.000,- en de Postcode dagprijs van € 100000,-.

 • Speel de 1e maand Gratis.
 • Direct kans op € 100000,-.
 • Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. € 15,-.

De postcodeloterij uitslagen kunnen ook in jouw voordeel uitvallen. Daarom zou je kunnen overwegen om mee te spelen met de postcode miljoenenjacht. Je maakt direct kans om € 50000.- en een BMW. Na je inschrijving is er kans op een hoog geld bedrag direct op je bankrekening. Dit bedrag is belastingvrij dat is mooi meegenomen toch! Iedereen kan kans maken op extra prijzen van € 10.000,-, € 5.000,-, € 2.500,-, € 1.000,- of € 250,- in de postcode miljoenenjacht.

Wat kun je verwachten

 • Wekelijks Gratis kans op € 1 MILJOEN tijdens Postcode miljoenenjacht.
 • De kosten van een lot zijn € 14.50 inclusief de StraatprijsVerdubbelaar van € 1,25 per trekking.
 • Wilt u meespelen zonder StraatprijsVerdubbelaar dat kan natuurlijk ook.
 • Alle prijzen gaan er zeker uit! Dus vele mensen maken kans op de vele geldprijzen en cadeaus.
 • De Postcode Loterij steunt vele goede doelen dus uw inzet werkt ook mee met het verbeteren van de wereld.
 • Speel bewust dat wil zeggen kunt u het betalen doe dan mee!
 • Als deelnemer maakt u al kans op de mooiste prijzen met een extra lot maakt u extra kans.
 • Voor meer informatie over deelname aan de Nationale Postcode Loterij, kijk op postcodeloterij.nl.

Postcode miljoenenjacht ook voor jou!

Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Neem een lot en betaal per maand een klein bedrag van € 14.50 en mogelijk storten ze de miljoenen op je rekening. Iedereen die meespeelt, maakt kans op de duizenden prijzen die maandelijks verdeeld worden. Per persoon mag je meespelen met meerdere loten zodat je kansen verdubbelen. Niet spelen is niet winnen! Doe je ook mee met de postcode miljoenenjacht.

Wat is de postcode loterij

De Nationale Postcode miljoenenjacht is de grootste goede doelenloterij van Nederland. De opbrengst van elk lot dat verkocht is, gaat voor de helft naar een goed doel. Enkele van deze goede doelen zijn: Save the Children, Sea Shepherd, Oranje Fonds, Oxfam Novib, Amnesty International en nog tientallen anderen.

Gratis247 houdt alle aanbiedingen van de Postcode miljoenenjacht in de gaten! Wil je meer acties van de postcodeloterij bekijken? Kijk even op onze site. Maak samen met je buren kans op 1 miljoen euro in de Miljoenenjacht! Ga nu meespelen met de Postcode Loterij en maak direct op € 100000. U speelt gegarandeerd de eerste maand gratis in de Postcode miljoenenjacht.

Postcode miljoenenjacht met veel cash!

Postcode miljoenenjacht 425.9 miljoen in 2023

Laat een reactie achter.