Kies je koffer bij de Postcode miljoenenjacht

Geplaatst op:
14/04/2019
Geldig tot:
03/06/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Gegarandeerd 20 euro!
Kies je koffer bij de Postcode miljoenenjacht

Meespelen met de postcode miljoenenjacht. De Prijzenpot is in 2020 weer groter en je kunt dagelijks de mooiste prijzen winnen. Win samen met je buren 1 miljoen euro.

Postcode miljoenenjacht actie!

De postcodeloterij uitslagen kunnen ook in jou voordeel uitvallen. Daarom zou je kunnen overwegen om mee te spelen met de postcode miljoenenjacht. Je maakt elke werkdag direct kans om € 25000.- en een BMW te winnen. Na je inschrijving is er ook nog kans op € 100.000,- die direct op je bankrekening wordt gestort. Dit bedrag is belasting vrij dat is mooi meegenomen toch! Iedereen kan kans maken op extra prijzen van € 10.000,-, € 5.000,-, € 2.500,-, € 1.000,- of € 250,- in de postcode miljoenenjacht. Met deze actie ontvang je gegarandeerd € 20.- en samen met je buren maak je kans op 1 Miljoen euro!

Wat kun je verwachten

  • De kosten van een lot zijn € 14.- inclusief de StraatprijsVerdubbelaar van € 1,25 per trekking. Wilt u meespelen zonder StraatprijsVerdubbelaar dat kan natuurlijk ook.
  • Alle prijzen gaan er zeker uit! Dus vele mensen maken kans op de vele geldprijzen en cadeaus.
  • De Postcode Loterij steunt vele goede doelen dus uw inzet werkt ook mee met het verbeteren van de wereld.
  • Speel bewust dat wil zeggen kunt u het betalen doe dan mee!
  • Als deelnemer maakt u al kans op de mooiste prijzen met een extra lot maakt u extra kans.
  • Voor meer informatie over deelname aan de Nationale Postcode Loterij, kijk op postcodeloterij.nl.

Postcode miljoenenjacht ook voor jou!

Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Neem een lot en betaal per maand een klein bedrag van € 13.50 en mogelijk storten ze de miljoenen op jouw rekening. Iedereen die meespeelt, maakt kans op de duizenden prijzen die maandelijks verdeeld worden. Per persoon mag je meespelen met meerdere loten zodat je kansen verdubbelen. Niet spelen is niet winnen! Doe je ook mee?

Wat is de postcode loterij

De Nationale PostcodeLoterij is de grootste goede doelen loterij van Nederland. De opbrengst van elk lot dat verkocht is, gaat voor de helft naar een goed doel. Een aantal van deze goede doelen zijn: Save the Children, Sea Shepherd, Oranje Fonds, Oxfam Novib, Amnesty international en nog tientallen anderen.

Gratis247 houdt alle aanbiedingen van de Nationale Postcode loterij in de gaten! Wil je meer acties van de postcodeloterij bekijken? Kijk even op onze site. Maak samen met je buren kans op 1 miljoen euro in de Miljoenenjacht! Ga nu meespelen met de Postcode Loterij en maak direct kans op 1 van de 5 geldbedragen: € 50.000,-, € 25.000,-, € 15.000,-, € 10.000,- of € 5.000,-. U ontvangt gegarandeerd € 20,-.

Postcode miljoenenjacht voor veel cash!

Kies je koffer bij de Postcode miljoenenjacht

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!