Pak het geld bij de Postcode miljoenenjacht

Geplaatst op:
25/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
kans 1 miljoen per week.
De Postcode loterij miljoenenjacht winnen?

Meespelen met de postcode miljoenenjacht. De Prijzenpot is 2022 weer groter en dagelijks kun je de mooiste prijzen winnen. Maak direct kans op 100.000 euro.

Postcode miljoenenjacht actie!

Als u voor 26 december 23.59 uur gaat meespelen met de Postcode Loterij maakt u wekelijks kans op € 1 MILJOEN met uw straat. Daarnaast speelt u mee voor alle prijzen uit de maandelijkse trekking, waaronder de Straatprijs van € 25.000,- en de Postcode dagprijs van € 1.000,-.

De postcodeloterij uitslagen kunnen ook in jouw voordeel uitvallen. Daarom zou je kunnen overwegen om mee te spelen met de postcode miljoenenjacht. Je maakt direct kans om € 50000.- en een BMW. Na je inschrijving is er kans op een hoog geld bedrag direct op je bankrekening. Dit bedrag is belastingvrij dat is mooi meegenomen toch! Iedereen kan kans maken op extra prijzen van € 10.000,-, € 5.000,-, € 2.500,-, € 1.000,- of € 250,- in de postcode miljoenenjacht.

Wat kun je verwachten

  • Wekelijks GRATIS kans op € 1 MILJOEN tijdens Postcode miljoenenjacht.
  • De kosten van een lot zijn € 14.50 inclusief de StraatprijsVerdubbelaar van € 1,25 per trekking.
  • Wilt u meespelen zonder StraatprijsVerdubbelaar dat kan natuurlijk ook.
  • Alle prijzen gaan er zeker uit! Dus vele mensen maken kans op de vele geldprijzen en cadeaus.
  • De Postcode Loterij steunt vele goede doelen dus uw inzet werkt ook mee met het verbeteren van de wereld.
  • Speel bewust dat wil zeggen kunt u het betalen doe dan mee!
  • Als deelnemer maakt u al kans op de mooiste prijzen met een extra lot maakt u extra kans.
  • Voor meer informatie over deelname aan de Nationale Postcode Loterij, kijk op postcodeloterij.nl.

Postcode miljoenenjacht ook voor jou!

Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Neem een lot en betaal per maand een klein bedrag van € 14.50 en mogelijk storten ze de miljoenen op je rekening. Iedereen die meespeelt, maakt kans op de duizenden prijzen die maandelijks verdeeld worden. Per persoon mag je meespelen met meerdere loten zodat je kansen verdubbelen. Niet spelen is niet winnen! Doe je ook mee?

Wat is de postcode loterij

De Nationale PostcodeLoterij is de grootste goededoelenloterij van Nederland. De opbrengst van elk lot dat verkocht is, gaat voor de helft naar een goed doel. Enkele van deze goede doelen zijn: Save the Children, Sea Shepherd, Oranje Fonds, Oxfam Novib, Amnesty International en nog tientallen anderen.

Gratis247 houdt alle aanbiedingen van de Postcode miljoenenjacht in de gaten! Wil je meer acties van de postcodeloterij bekijken? Kijk even op onze site. Maak samen met je buren kans op 1 miljoen euro in de Miljoenenjacht! Ga nu meespelen met de Postcode Loterij en maak direct kans op 1 van de 5 geldbedragen: € 50.000,-, € 25.000,-, € 15.000,-, € 10.000,- of € 5.000,-. U ontvangt gegarandeerd € 20,-.

Postcode miljoenenjacht voor veel cash!

De Postcode loterij miljoenenjacht winnen?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!