Miljoenenjacht winnen? Win elke week 1 miljoen

Geplaatst op:
02/10/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
10 dagen lang 1 miljoen per dag.
Miljoenenjacht winnen? Win elke week 1 miljoen

Miljoenenjacht winnen? Doe mee met Postcode loterij miljoenenjacht. Maak nu elke week kans op € 1 MILJOEN. Ontvang gegarandeerd € 15.- en direct kans op € 100000.-

Miljoenenjacht winnen

In het jaar 2023 zal een indrukwekkend bedrag van liefst € 425,9 miljoen worden toegekend aan prijzen en geschenken. Maandelijks zullen er 60.000 fortuinlijke postcodes winnaars uit de bus komen, 40% van de totale inzet naar nobele doelen gaat.

De Postcode Loterij biedt momenteel de kans gedurende 10 dagen om elke dag € 1 miljoen te winnen. Deel mee aan alle prijzen van de maandelijkse loting, de Straatprijs van € 25.000 en de PostcodeDagprijs van € 1.000.

De spannende Postcode Loterij Miljoenenjacht is weer van start gegaan en ditmaal voor een periode van 10 opeenvolgende dagen. Vanaf nu kunt u meedingen naar aantrekkelijke prijzen. Vul simpelweg uw postcode, huisnummer en rekeningnummer in en maak gezamenlijk met uw straat kans op een miljoen euro. Een buitengewoon leuke kans!

Triomfeer in de Postcode Loterij Miljoenenjacht en ontdek de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een overvloed aan prachtige beloningen! Elke week worden prijzen toegekend die kunnen oplopen tot liefst 5 miljoen euro, en er staat altijd een triomfantelijke winnaar op. Sluit u aan bij de Postcode Loterij, waarbij u gedurende de eerste maand kosteloos meespeelt en de kans hebt om de prijs te bemachtigen die deelnemers in de studio verdienen.

Postcode loterij actie!Postcode loterij uitslagen | Maandelijks kans op 1 miljoen

 • De Miljoenenjacht winnen doe je hier.
 • Het geld bedrag loopt op tot € 1 miljoen.
 • Speel mee met de Postcode Loterij Miljoenenjacht winnen en win de mooiste prijzen!
 • Op welk rekeningnummer wil jij de geldprijs ontvangen?
 • Bekijk hier de actie en speel mee!
 • Voor meer postcode loterij acties.

De loterij winnen.

Tijdens de Miljoenenjacht is er in Nederland steevast een deelnemer die zonder twijfel een Bingo heeft. Misschien ben jij dat nu wel, wie weet. Neem deel en bemachtig kosteloze bingokaarten, en vergaar de prachtigste prijzen. Doe mee met de Postcode Loterij en jouw Bingokaarten zullen binnenkort in je brievenbus belanden. De geldprijs voor het winnen van de Bingo is € 1 miljoen per dag. Aarzel niet te lang en sluit je aan voor een kans om te winnen!

Miljoenenjacht winnen doe je hier

Neem deel aan de Postcode Loterij en na aanmelding betaalt u € 14,25 per lot, per trekking, inclusief de Straatprijs Verdubbelaar. Er vinden 14 trekkingen plaats per jaar. Welke persoon zou geen belangstelling hebben om prijzen te veroveren met zijn of haar bingokaarten?

Wat het Nationale Postcode Loterij extra aantrekkelijk maakt, is dat de helft van uw inleg direct wordt toegewezen aan talrijke goede doelen. Dit vertegenwoordigt het hoogste percentage onder alle loterijen in Nederland. Eenieder die meedoet, vindt het bevredigend om op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld. Natuurlijk streven ze naar het winnen van (aanzienlijke) prijzen.

Dankzij het unieke concept van de miljoenenjacht winnen is de kans aanzienlijk dat je een schitterende prijs in de wacht sleept. Doe mee aan de spannende miljoenenjacht en maak gebruik van de bingokaarten.

De Miljoenenjacht winnen

Miljoenenjacht winnen? Win elke week 1 miljoen

6 Reacties op "Miljoenenjacht winnen? Win elke week 1 miljoen"

 1. Ij wil me spelen

 2. ik betaal al jaren een lot ontvang geen bingo kaarten ik heb het gevoel dat ik betaal maar niet meespeel dus ik kan niets winnen

 3. wij spelen ook mee maar ontvangen ook geen bingo kaarten, hoe zit dat??

 4. Wij spelen mee maar krijgen geen bingo kaart meer via de post, waarom niet. Geef uitleg.

 5. Hoe zit dat nu, ik speelde al.mee met de.postcode loterij en de vrienden loterij . Speel alle weer extra mee.

 6. Vraag ik speel al mee met 2 loten, hoe kom ik aan mijn koffer nr.?

Laat een reactie achter.