Plussizedating | Daten met een maatje meer

Geplaatst op:
20/03/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis inschrijven + profiel!
Plussizedating | Daten met een maatje meer

Bij Plussizedating kunnen Singles met een maatje meer op zoek naar een leuke vriendschap. Schrijf je Gratis in en maak een profiel aan.

Plussizedating is ervoor jouw

Plus Size Dating is een moderne datingsite voor volslanke singles die op zoek zijn naar iets nieuws. De site Plus Size Dating richt zich op singles met een maatje meer en op singles die op zoek zijn naar een partner met een maatje meer. Iedereen is welkom op deze site, alleen de voorkeur gaat uit naar mensen die een iets hoger gewicht hebben en wat volslank zijn.

Het aanmaken van een profiel is eenvoudig en snel gebeurd. Schrijf je in op Plus Size Dating en ontmoet leuke singles in een veilige omgeving. Plussizedating is, de naam zegt het, een datingsite voor mensen die een maatje meer hebben. Mooie volslanke mannen en vrouwen kunnen via Plussizedating een vriendschap vinden die zelf volslank is en je kunt op zoek naar single gaan voor een volslanke partner.

Plussizedating | Daten met een maatje meer

Inschrijven is eenvoudig 

De inschrijving en je profiel samen stellen is helemaal gratis. Neem een leuke gebruikersnaam, vul de basisgegevens in en je activeer je profiel. Iedereen mag op deze manier een profiel aanmaken op Plussizedating. Na je inschrijving word deze gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het om een echte persoon gaat. Wat belangrijk is dat alleen de andere leden van Plus size dating je profiel na het invullen mogen bekijken. Niet-leden hebben geen toegang tot wat je schrijft en je foto’s!

Bij Plussizedating inschrijven! Waarom? 

Je vind hier een prachtige database met singles die een maatje meer hebben. Deze singles zijn op zoek naar een partner om gezellig te kletsen en hopen op een leuke vriendschap. Het aanmaken van je profiel is Gratis en is best snel gebeurd. Wil je graag contact leggen met de andere leden? Mag je een Gold Member lid worden. Alle Gold Member leden betalen je € 9,95 per maand en kun je gebruik kunt maken van alle extra functies.

Bijvoorbeeld het versturen van chatberichten en ontvangen berichten lezen. Het versturen van vriendschapsverzoeken en meerdere foto’s op je profiel plaatsen. Het lidmaatschap van een Gold Membership stopt automatisch na 30 dagen. Het is geen langlopend contract waar hoge kosten aan zitten. Wil je een tijdje geen Gold Member zijn? Dan hoef je niet te vrezen dat je vrienden, berichten en verzoeken weg zijn. Deze blijven netjes behouden! Wil je meer dating sites bekijken?

Plussizedating | Daten met een maatje meer!

Plussizedating | Daten met een maatje meer

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!