Pak de Poen | Geen prijs verdubbel Gratis je loten

Geplaatst op:
19/04/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Geen prijs verdubbel Gratis je loten!
Pak de Poen | Geen prijs verdubbel Gratis je loten
Ontvang geld bij Euro Jackpot met Pak de Poen. Als je geen geldprijs wint, verdubbelen ze gratis jouw aantal loten gedurende de eerste 4 weken. Altijd kans op een prijs.

Pak de Poen

Ontvang 4 weken lang gratis verdubbeling van je loten bij Eurojackpot met Pak de Poen. Bij Eurojackpot kun je grote geldprijzen winnen. Maar maak je geen zorgen als je in de eerste 4 weken geen geldprijs wint, want jouw aantal loten wordt automatisch verdubbeld. Als je bijvoorbeeld abonnee wordt met 1 lot voor de dinsdagtrekking en 1 lot voor de vrijdagtrekking, dan krijg je gedurende de eerste 4 weken (oftewel 4 speelperiodes) 1 extra (gratis) lot voor de dinsdag- en vrijdagtrekking.

Met Eurojackpot maak je kans op prijzen tot wel 120 miljoen euro! Dat is een ongelofelijk groot bedrag. Als je nu automatisch gaat meespelen voor slechts 2 euro per lot, maak je direct kans op prijzen tussen de 5.000 en 25.000 euro. Je kunt zo lang meespelen als je zelf wilt.

Maak direct kans opPak de Poen | Eurojackpot

  • 2x Pak de Poen prijzen van € 25.000,-
  • 2x prijzen van € 10.000,-
  • 3x prijzen van € 5.000,-
  • Meer prijzen winnen kijken even hier!

Pak de Poen en win je prijs

Speel elke week automatisch mee en mis nooit meer een trekking bij Euro Jackpot. Kies voor de dinsdag-, vrijdag- of beide trekkingen en zorg ervoor dat je nooit een kans mist om te winnen. Met Euro Jackpot maak je altijd kans op de hoogste Jackpot van Nederland, die kan oplopen tot wel €120 miljoen. Dit is een van de grootste Jackpots in Europa en biedt enorme kansen om te winnen.

Als abonnee profiteer je van exclusieve prijzen bij Pak de Poen die iedere maand worden uitgereikt. Deze prijzen zijn speciaal gereserveerd voor abonnees, dus je maakt een nog grotere kans om te winnen. Wil je kans maken op de Jackpot van Eurojackpot? Speel dan nu mee en bestel eenvoudig online. Voor slechts € 2 per lot kun je al meedoen en maak je kans op een Jackpot van maar liefst € 120.000.000.

Bij Eurojackpot worden regelmatig trekkingen gehouden, dus je hoeft geen enkele kans te missen om te winnen. Daarnaast bieden we ook aantrekkelijke acties, zoals 10 halen = 9 betalen en extra prijzen van €10.000. Vermijd alsjeblieft de uitdrukking “Pak de Poen”, omdat het agressief en onprofessioneel kan overkomen.

Pak de Poen | Geen prijs verdubbel je loten

Pak de Poen | Geen prijs verdubbel Gratis je loten

Laat een reactie achter.