Gratis HEMA tompouces voor koningsdag

Geplaatst op:
20/04/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis tompouces!
Gratis HEMA tompouces voor koningsdag

Verwen jezelf op een heerlijke Gratis HEMA tompouces tijdens koningsdagen! De oranje tompouce kun je ophalen tussen 23 t/m 27 april in een HEMA-vestiging.

Gratis HEMA tompouces

Hema viert de koningsdagen met een actie 3 + 1 gratis oranje tompoucen. Deze zijn op te halen tussen 23 t/m 27 april in een geopende HEMA vestigingen met een gebaksafdeling. Deze gebakjes zijn zalig voor je thuisfeestje of gewoon lekker tussendoor. De tompouce zijn gemaakt van krokant bladerdeeg, met heerlijke luchtige vulling, gedecoreerd met oranje fondant.

Het is wel de bedoeling dat je 4 tompouce koopt en er 3 betaald. De taartjes worden speciaal geleverd in een leuk weggeeft tasje. Zo kun je iemand anders verwennen met deze leuke traktatie die je zo aan de deur kunt hangen. Hema wil met deze actie het dit jaar een beetje anders doen met de Koningsdag van 2020. Geen koningsspelen, vrijmarkten en massale concerten, gelukkig wel met de traditionele echte oranje tompouce.

Kom je snel langs?

De oranje tompoucen zijn op te halen tussen 24 en 27 april in geopende HEMA-vestigingen met een gebaksafdeling. Ideaal om er thuis van te genieten en er iets leuks van te maken. Voor deze overheerlijke tompouce is het zeker de moeite waard om even langs te komen in een vestiging. Dit product wordt uitsluitend in een veelvoud van 4 geleverd.

Op Gratis247 vindt je meer leuke actie over mode, eten en drinken, televisiegidsen, kranten en veel meer gratis artikelen. Geniet van deze leuke actie en maak er samen een leuke dag van. Bij HEMA hebben ze altijd dagvers gebak. Kies tijdens het afrekenen een afhaaldatum en een van de winkels. Je kunt jouw gebak daar op de gekozen afhaaldatum gratis afhalen. Geniet ervan!

Dagelijks vers!

  • Geniet van de zalige smaak van de gele room.
  • Ontvang 1 tompouce gratis.
  • Betaal er 3 en ontvang er 4.
  • De lengte is 10 cm en breedte 4 cm.
  • Deze actie loopt tussen 23 t/m 27 april.
  • Maak er een feestje van!

Gratis HEMA tompouces

Gratis HEMA tompouces voor koningsdag

Laat een reactie achter.