Gratis sample van Kerutabs

Geplaatst op:
29/07/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis sample ontvangen
Gratis sample van Kerutabs

Ben je op zoek naar een Gratis Sample? Schrijf je in voor een gratis Kerutabs sample zonder extra kosten thuisgestuurd.

Gratis sample Kerutabs

Lactose-intolerantie komt vaker voor bij de mensen in Nederland. Zeker 10 tot 20% van de bevolking in de Benelux is lactose-intolerant. Wat houdt dit precies in? Weet je wat de symptomen zijn van lactose-intolerantie? Ben jij lactose-intolerant? Het is het goed om te weten dat intolerantie betekent dat een specifieke stof niet goed wordt verdragen door het lichaam. Ga naar de site van Kerutabs en ontdek de producten en de werking van dit Gratis sample. Kerutabs helpt melk (producten) te verdragen bij lactose-intolerantie. Hoe handig is dit product, nu kun je weer gewoon melk drinken. Natuurlijk mag je gebruik maken van deze actie. Doe je lekker mee?

Wat moet u weten Gratis sample van Kerutabs

  • Dit is een gratis actie.
  • Het sample word kosteloos verzonden.
  • Geen verdere verplichtingen.
  • Maximaal 1 per huishouden te bestellen.

Maak de juiste keuze

Lactose-intolerantie betekent dat je lichaam een ongewone reactie geeft op voeding waar melksuiker (lactose) in verwerkt zit. Denk hierbij aan de producten melk en yoghurt. Wat vaak voorkomt is dat lactose-intolerantie wordt verward met koemelkallergie.

Bij lactose-intolerantie is de melksuiker lactose, niet of moeilijk verteerbaar. Heeft iemand koemelkallergie, is diegene allergisch voor een eiwit die afkomstig is van koemelk. Koemelkallergie komt veel voor bij baby’s, hun darmen zijn nog niet volledig ontwikkeld en is de koemelk nog niet goed verdraagbaar.

Lactose-intolerantie en de symptomen

Voor meer informatie over de symptomen van lactose-intolerantie kunt u terecht op de website van:
• Maag Lever Darm Stichting
• Het Voedingscentrum
Allergieplatform

Raadpleeg een diëtist of huisarts bij het gebruik. Wellicht is het goed om te weten dat de tolerantie voor lactose variabel is. We adviseren je advies in te winnen over de rol van lactose in voeding bij een bezoek aan een diëtist of huisarts. De uitgebalanceerde stoffen zorgen voor een juiste werking. Vind je het leuk om meer Gratis producten te ontvangen? En wil je meer samples bekijken? Nou ik zou het wel weten, op Gratis 247 vind je genoeg leuke acties.

Ontvang een Gratis sample

Gratis sample van Kerutabs

Laat een reactie achter.