Gratis Studielessen volgen bij NTI opleidingen

Geplaatst op:
06/06/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis studie volgen.
Gratis Studielessen volgen bij NTI opleidingen

Wil je een studie volgen met een Gratis STAP-budget? Bij NTI opleidingen heb keuze uit vele studies die je met het STAP-budget van € 1000.- gratis kunt volgen.

Start Gratis bij NTI opleidingen

Wil graag profiteren van STAP-budget van € 1000.- op bijna alle beroepsopleidingen en (taal)cursussen! Schrijf je snel in bij NTI opleidingen en ontvang na je inschrijving een start Budget van € 1000.-. Verwen je zelf met een leuke studie die je toekomst mogelijkheden vergroot.

Wil jij jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren en doorleren voor die leuke baan? Dan kun je gebruik maken van het nieuwe STAP-budget van de overheid! Daarmee kun je jaarlijks €1.000 krijgen voor een opleiding, cursus of beroepsopleiding. Zo kun je nog voordeliger of misschien zelfs wel geheel kosteloos studeren. Maak gebruik van STAP en zet die nieuwe stap in jouw carrière. Wil je eens kijken hoe de studies van NTI er uitzien? Bekijk 1 van de ruim 300 gratis proeflessen!

Gratis proeflessen

Wil je weten waar je aan begint bekijk dat het lesmateriaal. NTI geeft je de gelegenheid om gratis proeflessen te bekijken om je een eerlijk en duidelijk beeld te geven. Kijk op de site van NTI naar de populairste NTI proeflessen. Het aanvragen van een proefles is geheel vrijblijvend en gratis. Een thuisstudie volgen en meer weten over de opleidingen? Vraag direct een gratis proefles aan. Zo krijg je gratis de mogelijkheid om een indruk te krijgen van het lesmateriaal. Kijk voor meer studies op Gratis247.

NTI opleidingen laag geprijsd

  • Gratis proeflessen aanvragen voor een goede indruk.
  • Het lesmateriaal is overzichtelijk en duidelijk.
  • Ontvang 50% korting en een gratis cadeau t.w.v. € 35.-.
  • Keuze uit mbo-opleidingen en mbo-opleidingen.
  • Bekijk hier een van de vele gratis proeflessen.
  • Wil je meer NTI aanbiedingen bekijken?

Over NTI

NTI levert bij het lesmateriaal een heldere en duidelijke uitleg. Het is overzichtelijk geschreven en wordt samen met illustraties, geluidsfragmenten, praktijkvoorbeelden uitgebeeld. Ben je nieuwsgierig naar het lesmateriaal en wil je een gratis proefles bekijken? Alle NTI opleidingen zijn overzichtelijk en betrouwbaar! Met een Studie bij NTI bepaal je zelf waar en hoelang je werkt aan je studie. Bepaal je eigen tempo en werk aan je toekomst. Twijfel je bij NTI opleidingen dan is NHA ook een optie. Natuurlijk er meer studiemogelijkheden bij voorbeeld een NHA studie met gratis Activity Tracker.

Gratis proeflessen bij NTI opleidingen!

Bij NTI opleidingen heb keuze uit vele studies die je met het STAP-budget van € 1000.- gratis kunt volgen.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!