NRC digitaal 14 dagen Gratis proberen

Geplaatst op:
28/10/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis 1 maand lang NRC digitaal.
NRC digitaal 14 dagen Gratis proberen

Ontvang Gratis 14 dagen lang NRC digitaal. U krijgt onbeperkt toegang tot de digitale krant, online artikelen & podcasts. Vul hieronder uw gegevens in en start uw gratis 2 weken

Gratis NRC digitaal lezen

U kunt nu gratis een maand lang NRC digitaal te lezen. U krijgt 14 dagen lang toegang tot het nieuws via nrc.nl en de digitale krant. Opzeggen kan op elk moment. Bevalt dit proefabonnement? Via deze link een abonnement nemen met een hoge korting. Na afloop van uw gratis maand gaat u over naar het nrc.nl + digitale krant-abonnement met een jaar korting (€ 2,50 p/w),. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

14 dagen bedenk tijd

U heeft het recht om uw beslissing te herzien binnen een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na het starten van uw abonnement. Besluit u om binnen deze periode van uw abonnement af te zien, zullen alleen de producten die u hebt afgenomen in rekening worden gebracht. Het abonnement blijft van kracht totdat u het opzegt.

Na afloop van de wettelijke bedenktijd het abonnement niet willen voortzetten, heeft u de mogelijkheid om het abonnement op te zeggen tot één maand voor het einde van de kortingsperiode. Na afloop van de kortingsperiode kunt u te allen tijde opzeggen, met een opzegtermijn van één maand.

De ActieNRC digitaal 14 dagen Gratis proberen

  • NRC digitaal Proefabonnement 14 dagen proberen.
  • Onbeperkt toegang tot online artikelen & de digitale krant.
  • Een maand gratis, en na deze maand een jaar korting.
  • Altijd opzegbaar.
  • Wil je meer lezen over deze actie?
  • Interesse in meer gratis kranten acties?

NRC digitaal

Het NRC is een buitengewoon goede krant waar je veel veel informatie leest over actualiteiten, ondernemen, financiële producten en diensten, beleggingen en carrières. Het NRC laat dagelijks de rentestanden, aandelenmarkten, uitgebreide koersen, beleggingsfondsen en bedrijfsinformatie zien. Niet onbelangrijk is de aandacht aan persoonlijke financiën. Zo ontvang je het juiste nieuws om direct goed overwogen beslissingen te nemen. Blijf op de hoogte van het nieuws en sluit vandaag nog een proefabonnement af.

Dit dagblad is  eigendom van de NRC en werkt samen met BNR Nieuwsradio die onder dezelfde groep valt. Met een oplage van 60.000 stuks per dag is het niet de grootste en een belangrijke speler op de kranten markt. De krant hoort tot de oudste van Nederland en is in 1976 opgericht. Het NRC heeft veel voordelen, naast de papierenkrant krijg je nu gratis de digitale editie van de krant. Je kunt een iPad of tablet app downloaden en voor u mobiel is er een applicatie ontwikkeld die buitengewoon goed werkt. Neem nu een abonnement en ontvang het NRC digitaal helemaal gratis proberen. In het FD lees je alles met frisse kijk op het nieuws. De krant springt eruit met verrassende analyses. Nu een abonnement op het financiële dagblad door in te gaan op de bovenstaande aanbieding.

Gratis NRC digitaal

NRC digitaal Gratis 1 maand proberen

Laat een reactie achter.