30 dagen Gratis Nextory uitproberen

Geplaatst op:
04/08/2023
Categorie:
Uw voordeel:
30 dagen Gratis!
30 dagen lang Gratis Nextory uitproberen

Kom met Nextory tot rust met de mooiste verhalen. Hier vind de nieuwste boeken voor jezelf en je kind. Keuze uit vele luisterboeken en e-books. Probeer 30 dagen gratis.

Nextory Gratis uitproberen

Vind je het heerlijk om te Lezen of te luisteren? Het is helemaal aan jou! Probeer met deze actie 30 dagen lang gratis Nextory. Ze hebben keuze uit de laatste uitgebrachte boeken voor jezelf of je kinderen. De collectie bestaat uit honderdduizenden luisterboeken en e-books. En het mooie is, er is geen minimale abonnementsduur.

De Nextory-app is beschikbaar voor iOS en Android. Lees en luister met deze app naar luisterboeken, e-books waar en wanneer je wilt. Er zijn boeken in de collectie die geschikt zijn voor alle leeftijden. Een compleet assortiment van spannende thrillers tot gezellige verhaaltjes voor het slapengaan en romantische feelgood.

30 dagen lang Gratis Nextory uitproberen

Boeken verrijken je leven

Voor mensen die iets nieuws willen leren of juist even ontspannen met een goed verhaal? Het is allemaal mogelijk met Nextory. Stap je de magische wereld van het e-book en kom compleet tot rust. Met deze actie kun 30 dagen gratis ervaren hoe het bevalt. Na deze 30 dagen ga je € 11.99 betalen. Als je Nextory wilt stoppen en kosten wil vermijden, moet je je abonnement op de laatste dag van de proefperiode opzeggen. Dat doe je door in te loggen in je eigen account. Als je ervoor kiest om je abonnement via de klantenservice te beëindigen, moet je uiterlijk twee werkdagen voor de laatste dag van de proefperiode contact met opnemen.

Welke keuzes zijn er 

Goud

  • 30 dagen gratis.
  • Daarna € 11,99 per maand.
  • Ongelimiteerd lezen en luisteren.
  • 4 profielen.
  • 1 profiel tegelijk kan de app gebruiken.

Familie

  • 30 dagen gratis.
  • Daarna € 14,99-19,99 per maand.
  • Ongelimiteerd lezen en luisteren.
  • 4 profielen.
  • 2-4 profielen tegelijk kunnen de app gebruiken.

De mooiste boeken

Nextory is een ideaal platform voor boeken die je misschien niet zelf leest. Deze boeken kun je aan je kinderen voorlezen. Op Nextory staan verschillende luisterboeken speciaal voor kinderen. Het aanbod boeken is vooral groot voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het aanbod boeken bij Nextory is zo groot dat je keuze hebt uit zeker 200.000 boeken, Engelstalig en Nederlandstalig. Er is keuze genoeg. Het aanbod kinderboeken is erg fijn. Luister je naar een luisterboek? Dan kun je de voorleessnelheid aanpassen naar wat jij het prettigste vindt. Ook kun je je eigen leesgedrag bijhouden en je kunt jezelf een leesuitdaging stellen. Veel lees plezier

30 dagen lang Gratis Nextory uitproberen

30 dagen lang Gratis Nextory uitproberen

Laat een reactie achter.