Mikro Gids nu extra voordelig

Geplaatst op:
25/11/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Extra hoge korting.
Mikro Gids nu extra voordelig

Wilt u een Mikro Gids ontvangen voor een voordelige prijs. Betaal slechts € 33.- voor een abonnement van een jaar. De overzichtelijkste Tv Gids van Nederland.

Mikro Gids met korting

Heeft u nog geen handige televisie gids? Profiteer van de aanbieding van de Mikro Gids. Bekijk deze advertentie van Gratis247 en ontvang de televisie gids met een mooie korting. Door uw inschrijving maakt u gebruik van deze aanbieding. Dit is de meest overzichtelijke tv-gids van Nederland die u vrijblijvend mag proberen. U zit nergens aan vast!

Mikro Gids hoe handig?Homepage - Mikro Gids

  • Mikro Gids met korting ontvangen.
  • De bezorging van de televisie gids is gratis.
  • Een eenmalige actie.
  • Bekijk de actievoorwaarden op www.mikrogids.
  • Wil je ook gebruik maken van deze actie?
  • Voor meer Tv gids aanbiedingen kijk even hier.
  • Uw e-mailadres wordt gebruikt om de digitale gids te versturen.

Handig en goedkoop!

De Mikro Gids is een leuke overzichtelijke Televisiegids met veel belangstelling voor televisie en films. In het televisieblad van de KRO worden alle films op televisie en in de bioscoop iedere week uitgebreid besproken. Natuurlijk biedt de Mikro Gids een duidelijk overzicht van tv-programma’s met uitgebreide informatie. Verder heeft deze gids leuke kijktips van bekende Nederlanders en specials en een mailbox met reacties van lezers.

Wat biedt het KRO magazine

KRO heeft een zeer overzichtelijk televisieaanbod en veel tips over film, radio en film. Elke week vindt u interviews en mooie verhalen.  Elke week kunt u een mooi interview en diverse achtergrondverhalen lezen. KRO Magazine is informatief, eigentijds en spiritueel vanuit het katholieke gedachtegoed: zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander. Dit Magazine is betrouwbaar, goed geïnformeerd en biedt alle programma-informatie op een overzichtelijke, prettige manier aan.

Alle Tv informatie in een magazine 

Ook nieuwsgierig wat er op de televisie komt? Neem nu een proefabonnement en je weet altijd hoe laat en op welke zender je serie of film begint. De televisiegids van deze tijd met veel aandacht voor film, Tv, internet en radio. Alle films op televisie en in de bioscoop worden in deze gids zeer uitgebreid door bekende filmkenners besproken. Ook biedt de Mikro Gids ook een uitstekend overzicht van tv programma’s inclusief beknopte achtergrondinformatie daarover. Ook heeft deze televisie gids kijktips voor de vele Nederlanders.

Mikro Gids voor een scherpe prijs

Mikro Gids nu extra voordelig

Laat een reactie achter.