Max Tv gids met gratis 360º binnen-camera

Geplaatst op:
12/03/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis slimme 360º binnen-camera
Max Tv gids

Max Tv gids is leukste tv-gids van Nederland. Nu 1 jaar MAX Magazine met slimme 360º binnen-camera met bewegingssensor samen voor slechts € 49.50.

Max Tv gids met een Gratis cadeau

Max Magazine heeft een speciale aanbieding die vooral interessant is voor ouderen. Bij een jaarabonnement ontvangt u een slimme 360º binnen-camera met bewegingssensor. Elke week kunt u uitkijken naar de nieuwste editie van Max Magazine, de ideale TV-gids boordevol programma’s, puzzels, verhalen en nog veel meer van Max TV.

Dit abonnement is de meest voordelige keuze voor een uitstekende gids. Het abonnement blijft actief totdat u zelf besluit op te zeggen. Opzeggen is eenvoudig: stuur ons een e-mail, brief of bel ons. Deze gids is uw betrouwbare bron voor radio, tv, internet en films, en helpt u bij het maken van de juiste keuzes.

Gelukkig blijven senioren steeds langer actief en zelfstandig. Deze groep staat volop in het leven en geniet van elk moment. Omroep Max, de omroep voor 50-plussers. Max produceert radio- en televisieprogramma’s die perfect aansluiten bij de leef- en denkwereld van deze belangrijke doelgroep. Max Magazine, de wekelijkse “gids voor tv en plezierig leven”, is het nieuwste initiatief van Omroep Max.

Wat moet je wetenMax Tv gids

  • Ontvang Max Tv gids met slimme 360º binnen-camera met bewegingssenso t.w.v. € 79.95.
  • Deze actie geldt bij het afsluiten van een jaar abonnement.
  • Ontvang wekelijks het mooiste magazine in de bus.
  • Voor meer acties van Max magazine.
  • Heb je interesse, ga snel naar Max.
  • Lees Artikelen over gezondheid, financiën en levensvragen
  • Altijd aangrijpende en waargebeurde verhalen
  • Leukste Tips voor dagjes uit, wonen en het huishouden
  • Elke week leuke puzzels en winacties!

Alles over Max Tv gids

Dit magazine is het officiële tijdschrift voor alle leden van Omroep Max. Met dit tijdschrift blijft u dagelijks op de hoogte van het totale televisieaanbod. U blijft voortdurend op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment, politiek en economie.

Bij de klantenservice kunt u terecht voor vragen en klachten over uw abonnement. Hier kunt u terecht om een nieuw abonnement af te sluiten of op te zeggen. Voor contactgegevens van Max Magazine kunt u terecht op hun website of bellen naar het nummer 085-8881881. Voor de klantenservice kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@maxmagazine.nl.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar Max TV-gids, de televisiegids van Omroep Max? Dit programmablad wordt elke week uitgegeven door Max Mediaproducties en komt 52 keer per jaar uit. Neem een abonnement neemt voor 12 nummers, wordt het automatisch stopgezet. Het jaarabonnement wordt verlengd totdat je het zelf opzegt. Geniet van deze geliefde televisiegids!

Profiteer nu van een geweldige aanbieding en ontvang tijdelijk 6 maanden gratis Max Magazine bij een jaarabonnement op Max TV-gids. Dit magazine zit vol meeslepende verhalen, puzzels, een uitgebreide radio- en televisiegids, leuke uitjes en nog veel meer artikelen over een plezierig leven. Je hebt recht op 60% korting op je abonnement.

Max Tv gids met Gratis slimme 360º binnen-camera

Max Tv gids met gratis 360º binnen-camera

Laat een reactie achter.